Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Akkkoooo mi se sviđđđđđaaaaa!!!! Halllllloooooo!
Pa ja bi najrađe od svega kaj imaš u vrtu po mrvicu, ma kako mala bila!!!!! Isuse bože, ti želiš sjemenkice za one krasote kaj imaš u svom kamenjaru,prvo daj listu kaj ti se sviđa od mojih biljkica, ne sviđa nego kaj želiš od njih, onda idemo dalje bez pardona!!!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivno je kod tebe
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Djevojčice, hvala na posjeti, i
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Horti, jel ovo???????????? |
|
|
|
![]() |
|
Horti i ovo?????????? |
|
|
|
![]() |
|
Horti, i ovo????? Ili u uglu desno dolje kaj se nazire bijelo zeleno, mali grmić!!!! Neznam kaj bi drugo bilo, ok idem pogledam pod nazivom Arum italicum! Sorry, ja to uopše nemam u svom vrtu ili..gdjesi to vidjela kodmene, koja stranica? Aralia elata, može jer imam 6-7 mladica od 70cm do metar i nešto, ali mini jorgovan, nažalost nema niti jedne mladice iz korjena svih ovih godina od kad je kod mene jer je formiran kao mini stabalce, jedino da probam zapelcat grančicu, jel bi uspjelo???? |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dali je taj puzavi grmić, predivnih žutih cvjetova možda hypericum calycinum - imam ga i podsjeća me na njega, zbilja je poseban.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
E, Triša moja draga,moja mama se hvali kak ja znam imena svom cvijeću u svom vrtu, ali tek uz vas sam saznala da skoro ništa neznam, i ja čekam Horti,da se izjasni, a latinski nazivi su mi totalna nepoznanica, lakše mi je pamtiti domaće nazive!!!!!
|
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Imaš pravo Horti je prava majstorica u tome!
Imala sam sreću da njeno "carstvo" vidim uživo, a usput i dobijem svašta
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Draga free.Jel ovo žuto imam ja?Listovi su slični.Na pola mi nisi napisala ime pa lutam po tvom vrtu nebi li skužila što imam.Neke dvije grančice pune iglica kao asparagus su požutile.Hoće li oživiti u proljeće?
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Da ovo žuto imaš i ti, piši hypericum, dok još znam!!!! Pa ima u tome ljepote, lutaš i respoznaješ kaj si dobila, zato ja velim da mi je puno ljepše kada netko dođe i veli daj mi to!!!!
One dvije grančice, s iglicama su mislim šparoge ali ja sam ih dobila iz Austrije, pa točan naziv neznam, ali potjerat će u proljeće, prekrasan grmić, jako efektno izgleda,nježno, i čuvaj ga za slučaj da moj nestane!!! |
|
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Mislim da je Triša u pravu, da je to Hypericum calycinum (velecvjetna pljuskavica.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
E kao pljuskavicu sam je kupila, posadila i zaboravila!!!!!!!!
Nataly,, bravooooo!!!!! |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Pljuskavica zaista super izgleda - a kako si je i meni darovala, radujem se iudućoj sezoni cvjetanja! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša, veliko ti hvala na pomoći, na dobroj volji, krasne biljkice si mi poslala, svako maalo sam kraj njih, tepam ih, pazim i mazim, joj kaj si me razveselila
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Freeland - paketić ti putuje od jučer.
A ona bilo zelena biljčica na gornjoj slici je kurika iliti ga:
Genus: Euonymus
Species: fortunei Cultivar: 'Emerald Gaiety' zeleno žuta je ista vrsta samo
Cultivar: 'Gold splash'
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
puno lijepih biljaka kod tebe,
a sudeći po slikama vrta, izgleda da stalno nešta prekopavaš i novo sadiš ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |