maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 54> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemam riječi,sve je savršeno,svaka vam čast!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Prekrasan set s maslinama.. ali sat me posebno oduševio!!!
![]() ![]() Gdje si nabavila šablonu sa brojevima? |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Hvala rose.lollipop,ideš na Word pad ,nađeš brojeve koji ti se sviđaju,isprintaš ih,precrtaš na plastičnu foliju,izrežeš malim škaricama,upotrebiš struktur pastu i ...eto ih!
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Nakon mog dužeg godišnjeg kod tebe se zaista ima puno toga vidjeti,puno radova i truda . Naravno da nije potrebno izdvajati baš ništa ,jer kao što sam već napisala (a ako nisam,evo sada pišem)na tvojim radovima se zaista ima šta vidjeti.....ljepota,tehnika,profinjenost
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Hvala.. morat ću to probati..baš mi trebaju brojevi za jedan sat.. spreman je samo nema brojeve.
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
....draga Maslina, ja ne mogu ništa suvislije reći nego da si izuzetna umjetnica decoupagea, svaki tvoj rad zaslužuje mjesto u najboljim galerijama unikatnih radova...osobno, uvijek ostanem bez teksta mada očekujem ljepotu, no tvoji posljednji radovi više su od toga... oni su doista vrhunska umjetnost u svakom svom i najsitnijem detalju.... moje iskreno poštovanje generacijo
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Fantastično Maslina, ovo su već umjetnička djela
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
Oduševljena sam tvoim radovima, pozdrav iz Slavonije
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
malo sam šetala tvojim stranicama ,jer me dugo nije bilo, i kao i uvijek uživala u tvojim vrhunskim radovima
posebno me oduševila kutija sa stihovima
![]() |
|
![]() |
|
mislavante ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 02 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Izuzetno mi se sviđaju Vaši radovi s motivima maslina pa Vas molim da mi se javite na mattina.croatica@xnet.hr. Ujedno bih molio Teu da mi se javi !
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Sjećate li me se još
![]() Iako vas nemam baš s čime podsjetiti evo nešto preostalo od berbe ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
sjecamo se ,kako da ne, tvoji radovi se ne zaboravljaju lako
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Majstorice maslina ti se ne zaboravljaš samo tako.
I ova tacna u tvom stilu- prelijepa!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Tacna by maslina je kao i obično odlična (me ne znam za tvoj rad koji nije bio ocjenjen tako.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Maslina ostaje naša maslina!dora ti berba bila koliko vidimo,prepredobra!savršeno si ovo odradila!!!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ,curice moje,što me niste zaboravile...
Kako sam se vratila,stigao je i dio moga ulja pa radim poklon-ambalažu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasne boce,maslina...svaka lijepa na svoj nacin.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
opet u svom stilu, flaše su prekrasne i tako maštovito uredene
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
uvijek besprijekorna i uvijek vjerna svojim maslinama, bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |