Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 218219220221222 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I Ivna, prosvjetli me, kaj ti je od bogatstva posebno zapelo za oči!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Free, tiho ja dođem i odem ovih dana
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Horti, dobro da si se javila, ja bi ti poslala posve drugi, meni je glavno da je crveni, a ovaj ćak ima i više grana od zemlje, valjda ima i sa korjenjem!!!!
Gia, Springy i magnolija, hvala na posjeti!!!!! Velika pusa, joj koliko sam ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Pregledala sam svih 31 stranicu - vrt je prekrasan!!! Toliko boja i raznolikog bilja... I sve lijepo organizirano u jedan veliki i bogati sklad... Predivno!!!!!!! A tek ona prostorija sa svim onim biljkama oko onog pletenog seta stola i stolica - mali zeleni raj! Sve mi se sviđa!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
![]() |
|
Kao a imam novu sestru, Gioiaa, joj da si mi bliže!!!!
Pozdravčići diljem ljepe naše!!!!! |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
isto je i kod mene,al bas me briga sto gledaju,najvise volim poslje rada u vrtu da ispijem kafu i da uzivam gledajuci kako sunce zalazi ![]() |
|
![]() |
|
Draga,ja ti danas samo šetam vašim vrtičima, malu bilježnicu zamijenila sam velikom, ako se ja tu snađem, sama sebi skidam kapu!!!!!!
Kaktusiču sada se ni ne sjetim fotića, pišem,pišem, učim latinski -možda slomim jezik, još malo znat ću i svoje ime na latinskom, ma u stvari kradem cviječe po vrtovima!! |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Free,ma pusti nek te susjedi čudno gledaju,to ti nema veze sa selom,nego ti samo uživaj u kopanju i sadnji,a naravno i slikanju da i mi drugi možemo uživati skupa s tobom
![]() |
|
![]() |
|
Baka, a zato i mene susjedi čudno gledaju,to mi nije bilo ni na kraj pameti, ali oni mene čudno gledaju i nakon cjelodnevnog prekopavanja, kao cijeli dan sadim, kopam na kraju slikam pa još s šalicom šečem po vrtu!!!!!! Nažalost, selo uvijek ostaje selo, čak i u globalu!!!!
Puno, puno, puno pozdrava svima!!! |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nasmijala si me s tim kako si mužu zorno pokazala da ima razlike iz dana u dan!
Ja stalno mislim kako će me susjeda, koja me gleda kao na pozornici jednom pitati: a što vi to stalno škljocate i bljeskate!
![]() Ma vi koji imate puno cvijeća doista imate što stalno slikati!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
puno lijepih biljaka kod tebe,
a sudeći po slikama vrta, izgleda da stalno nešta prekopavaš i novo sadiš ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Freeland - paketić ti putuje od jučer.
A ona bilo zelena biljčica na gornjoj slici je kurika iliti ga:
Genus: Euonymus
Species: fortunei Cultivar: 'Emerald Gaiety' zeleno žuta je ista vrsta samo
Cultivar: 'Gold splash'
|
|
![]() |
|
Triša, veliko ti hvala na pomoći, na dobroj volji, krasne biljkice si mi poslala, svako maalo sam kraj njih, tepam ih, pazim i mazim, joj kaj si me razveselila
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Pljuskavica zaista super izgleda - a kako si je i meni darovala, radujem se iudućoj sezoni cvjetanja! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
E kao pljuskavicu sam je kupila, posadila i zaboravila!!!!!!!!
Nataly,, bravooooo!!!!! |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Mislim da je Triša u pravu, da je to Hypericum calycinum (velecvjetna pljuskavica.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 218219220221222 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |