Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2010 u 16:12
Nasmijala si me s tim kako si mužu zorno pokazala da ima razlike iz dana u dan!
Ja stalno mislim kako će me susjeda, koja me gleda kao na pozornici jednom pitati: a što vi to stalno škljocate i bljeskate!LOL

Ma vi koji imate puno cvijeća doista imate što stalno slikati!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2010 u 17:37
Baka, a zato i mene susjedi čudno gledaju,to mi nije bilo ni na kraj pameti, ali oni mene čudno gledaju i nakon cjelodnevnog prekopavanja, kao cijeli dan sadim, kopam na kraju slikam pa još s šalicom šečem po vrtu!!!!!!   Nažalost, selo uvijek ostaje selo, čak i u globalu!!!!

Puno, puno, puno pozdrava svima!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2010 u 20:02
Free,ma pusti nek te susjedi čudno gledaju,to ti nema veze sa selom,nego ti samo uživaj u kopanju i sadnji,a naravno i slikanju da i mi drugi možemo uživati skupa s tobomTongue
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2010 u 20:12
Draga,ja ti danas samo šetam vašim vrtičima, malu bilježnicu zamijenila sam velikom, ako se ja tu snađem, sama sebi skidam kapu!!!!!!

Kaktusiču sada se ni ne sjetim fotića, pišem,pišem, učim latinski -možda slomim jezik, još malo znat ću i svoje ime na latinskom,  ma u stvari kradem cviječe po vrtovima!!

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2010 u 08:09
Originalno poslano od člana freeland44 freeland44 napisao:

Baka, a zato i mene susjedi čudno gledaju,to mi nije bilo ni na kraj pameti, ali oni mene čudno gledaju i nakon cjelodnevnog prekopavanja, kao cijeli dan sadim, kopam na kraju slikam pa još s šalicom šečem po vrtu!!!!!!   Nažalost, selo uvijek ostaje selo, čak i u globalu!!!!Puno, puno, puno pozdrava svima!!!

isto je i kod mene,al bas me briga sto gledaju,najvise volim poslje rada u vrtu da ispijem kafu i da uzivam gledajuci kako sunce zalazi
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2010 u 12:07
Kao a imam novu sestru, Gioiaa, joj da si mi bliže!!!!

Pozdravčići diljem ljepe naše!!!!!

Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 10:21
smile141za žuti grmić,fantastičan je!
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 10:43
Pregledala sam svih 31 stranicu - vrt je prekrasan!!! Toliko boja i raznolikog bilja... I sve lijepo organizirano u jedan veliki i bogati sklad... Predivno!!!!!!! A tek ona prostorija sa svim onim biljkama oko onog pletenog seta stola i stolica - mali zeleni raj! Sve mi se sviđa!!!!!smile55
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 12:58
Oprosti Free nisam vidjela da si me ovdje pokušala dozvati Embarrassed. Vidim da su cure riješile sve nepoznanice. Što se tiče crvenog mislila sam na ovaj:

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 10:31
Originalno poslano od člana freeland44 freeland44 napisao:

Kao a imam novu sestru, Gioiaa, joj da si mi bliže!!!!Pozdravčići diljem ljepe naše!!!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 14:23
Horti, dobro da si se javila, ja bi ti poslala posve drugi, meni je glavno da je crveni, a ovaj ćak ima i više grana od zemlje, valjda ima i sa korjenjem!!!!

Gia, Springy i magnolija, hvala na posjeti!!!!!

Velika  pusa, joj koliko sam smile78dobila i poslala zadnjih mjeseci, kao da mi je 17 godina!!!!

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 16:02
Free, tiho ja dođem i odem ovih dana smile199 iz vrtova, malo sam se ulijenila u zadnje vrijeme a i sad kad je moj vrt prazan Confused uhvatila se više mojih drugih dragih hobija...Ali ponovno šetajući ne mogu da ne iskomentiram tvoj divni zimski vrt , oči su mi stale smile39!!! Ni sama ne znam kako sam to mogla predvidjeti ! Imaš pravo malo bogatstvo u kući Clap!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2010 u 02:57
I Ivna, prosvjetli me, kaj ti je od bogatstva posebno zapelo za oči!!!

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2010 u 12:05
Free, slikni nam u tvojem vrteku nekaj još dok je sunčeka i u Međimurju - najavljuju čak i snježne pahulje idući tjedan...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2010 u 12:51
E pa baš jučer šetala sa fotičem, cvate prvi jaglac-pošandrcao, neven pun cvjetova-pošandrcao, rudbekija novoposađena-opet pošandrcao cvijet, ljubičasto-plavi aster još cvjeta kao da mu je to prva cvatnja i kao šečer na kraju žuti zimski jasmin koji inače svate u veljači za najveće hladnoće i pod snijegom-pošandrcao, pup je cvjetova!!!!

A za snijeg i zimske sličice, nemaj brige, mm ti je zadužen za zimske čarolije, E tu ti je u svom elementu!!!!!   Ja  pucam po šavovima na kamenje a on na žaruljice!!!!!

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2010 u 13:56
A di su te slike Free Wink
život je more
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2010 u 14:03
E TE SLIKICE SU U FOTIČU A FOTIĆ JE U čAKOVCU NA POSLU!!!!

kad se fotić vrati s posla slikice slijeću u roku mam!!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2010 u 18:04

Uploaded with ImageShack.us

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2010 u 18:05

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2010 u 18:08

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.