DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 86> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Mima, odi na Razni hobi, Lula, druga stranica, sve je krasno objašnjeno (uh što sam ja ovo lijepo objasnila). Nadam se da ćeš se snaći
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Nisam još nikad vidjela ovakve kuglice. Spomenuli ste da je negdje opisano kako prave, gdje? |
|
![]() |
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Kuglice su lijepe a artičokice...Lula je savršena učiteljica a ti odlična učenica!!!
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
sve je prelijepo ali artičoka kuglice me
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
ostala sam bez daha, artičoke su mraaaaak
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
predobro a artičoke su prva liga,to se zove rad!!!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
nikad nije kasno vratiti se na "mjesto zločina". Krasne kuglice a još ljepše artičoka kuglice (ipak je to rad koji zahtjeva malo više uloženog vremena.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasno-ludilo
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Prvo nešto plastičnih kuglica....
i sad se moram malo pohvaliti....... radila sam po uputstvima naše drage Lule (koja se na žalost isto već dugo, dugo ne javlja) one kuglice artičoke, pa vi prosudite same (nije decoupage, ali meni se sviđa)
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
koliko posla oko one škrinje al trud se više nego isplatio jer je škrinja fantastična. ova kutijica za vjenčanje je prekrasna,morska,ljepa,jednostavna i romantična. bravo!
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Makeover škrinje je pun pogodak!A ova nježna škrinjica sa potopljenim školjkama,divno!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
draga moja ja se već ozbiljno zabrinula za tebe i tvoje zdravlje......znam ja kad decoupage ovisnost uhvati da je to neizlječiva bolest......
![]() odlična ti je ova kutijica,tako nježna i romantična
![]() molim i ja adresu na pp......
|
|
![]() |
|
ova srčeka okolo su samoljepiva traka već tako krasno izrezana, samo je odljepiš i staviš na kutiju (pod rukom imaš osjećaj pliša). Inače ima ih u NB Hobbyart shopu, različitih. Možda ova kutijica i ne spada baš po decoupage, ali nemam je gdje smjestiti
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Odlična mi je ova kutijica-tako neobična, nježna, zanimljiva
![]() A to tekuće staklo...strašno me kopka šta je to, jako je zanimljivo....ako se ne reklamira ovdje, može na pp? |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |