Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2010 u 19:35

Uploaded with ImageShack.us

Sirota pčelica izgleda kao da je pokupila sav med svijeta, umorno, jako umorno, hitno joj treba lifting, one crne bubice  na mjesto ušiju su joj ustvari ticala koja su e spustila od teškog rada,do sljedeće slikice sredit će to čika doktor!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2010 u 19:43

Jedno neuobičajeno mjesto za čuvarkuću, ali meni je prekrasno!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2010 u 19:45

MM će me ubiti,želim vam pokazat zimski jasmin ali sličice su jako nejasne!!!!

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2010 u 20:57
Pravu izložbu si nam priredila, bravo
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2010 u 22:33
 Draga Free cvijeće te očito jako voli kad ne mari za kalendar i godišnja doba.
 I ja imam isti ovakav zimski jasmin, ali na njemu nema niti jednog pupoljka.
 Prijateljica ni je večeras javila da je paket stigao u Ploče. Obzirom da sutra radim, u subotu idem po njega i šaljem moj paket tebi.
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2010 u 08:59
prekrašno!smile128
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2010 u 12:17
Free, super si nam sve slikala, pokazala i objasnila! A kak se zove ova ljepotica i malo nam nekaj o njoj napiši...

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2010 u 14:27
Anaida, orhideja dendrobium, jel nobile ili nije nisam sigurna, znam da joj kod mene savršeno odgovara, mladice dijelim oko u oko, ja je imam 6 godina, cvate svake godine dva puta, kod mene je u zimskom vrtu cijele godine, kada je jako sunce zatvorim žaluzine, zalijevam kao sve orhideje-svakih 10 dana, gnojivo za orhideje svaka dva mjeseca,savršena biljka za mjesto pored tvoje krosandre (usput-tvoja kod mene je fantastična, narasla 12 centimetara u visinu i lijepo se grana, ali još uvijek je pod bocom).
Imam ovaj dendrobium, koji svate ispod svakog pazuha lista, 2-3-4 cvjetića, a imam i dendrobium koji cvate samo na vrhu grane, zato miješam koji je nobile, a sada nemam vremena za traženje, spremam se u VŽ, netko se manirika i šminka a ja lopatom vadim i kopam cvijeće za kavu!!!!

Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2010 u 14:29
Originalno poslano od člana freeland44 freeland44 napisao:

Jedno neuobičajeno mjesto za čuvarkuću, ali meni je prekrasno!!!
Ovo je nešto stvarno posebno..predivno jeThumbs%20Up a i jasmin je baš sladak
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2010 u 14:58
Ma moram reći da se mene najviše dojmila forzicija koja je krenula cvjetati i onaj žuti jaglac. Uboge biljke pomješale sezone!Wink
Inače kod tebe po cvijeću je još pravo ljeto, samo one dvije  "zovu" proljeće!Big%20smile
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2010 u 20:50
krasno je kod tebe! Biljke zamijenile godišnja doba, nije ni čudno kad je tako sve naopako.... Često sam u tvom vrtu ali ne ostavim traga!
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2010 u 00:53
smile55  i ja sam se takodjer vrlo ugodno osjecala !
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2010 u 01:50
Bako, nije to forticija, ja sam kupila pod nazivom zimski jasmin,ali latinski sam zaboravila,možda netko od znalaca zna!!!!!

Veliki pozdrav svim mojim posjetiteljima, smile78!!!!

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2010 u 08:14
Ova biljka što cvate žuto je Jasminum nudiflorum (Zimski jasmin). Čini mi se da je ipak procvao perano...

Orhideja ti je baš lijepa..
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2010 u 19:54

A danas-dan D!!!!!

Paket sa milion iznenađenja, poslastica do poslastice!!!!  Nije stalo sve u kadar, pa idemo dio po dio!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2010 u 19:56

Drugi dio!!!  Kolačić do kolačića!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2010 u 19:57

Nisu bosanska jaja, ali iz Bosne jesu!!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2010 u 19:58

Pa valjda su krasne cipelice!!!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2010 u 20:00

Cipelice nisu, odakle bi žena znala moj broj, ali ovo je bolje od cipela!!!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2010 u 20:02

Ma kaj tu ima???

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.