dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 222> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svim mojim šetačima |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Prekrasni cveteki i prekrasni heklanci
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Prekrasne maćuhice,a moj božični kaktus još ne cvjeta a imam ga već godinu dana,bilo mi je ugodno prošetat među tolikim lijepih bojama
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
ni pola tvojih biljčica nisam vidjela kad sam bila kod tebe, pa gdje ih imaš sakrivene!!!
Podsjeti sina sutra kad se vrati kući s posla, da ne ostane u autu danima, ostavila sam ti kod njega na poslu kliviu, zaboravila si je na zadnjem sjedalu mog auta!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ljepotice lončanice si nam ovaj put pokazala.. Buritek ti je baš zgodan - ja imam malecki i otpali su mu listeki ovih dana, u zimovalištu, nemam pojima zašto. Nadam se da će se u proljeće opet probuditi. Onaj drugi buritek ne znam kak se zove, to bude ti Otok rekla
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Najvise volim prosetati vrtom,ali moram priznati da mi se svidjaju i loncanice
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mi smo se sinoć razgovarale preko pp, taj sedum smo dešifrirale kao sedum rubrotinctum, ako počne dobivati crvenkastu boju onda smo pogodile
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Maćuhice, neveni, kućne biljke, sve je prekrasno, ali mene očarala ona predivna trava.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Tija riječ heklanci već dugo nisam čula
![]() Sarajka,mođda tvoj procvjeta na Božić
![]() Freeland,pa gdje si gledala,moram te drugi put za ruku viditi pocijeloj kući,pogledat ću danas u zetov auto kaj ima za mene
![]() Gioiaa,pa vani više nemam kaj slikati
![]() Otok,valjda bu pocrvenil
![]() Triša,pa koja trava,ona žuta vani?
![]() Anaida,ako tvoj burrito ne preživi do proljeća,budemo mojeg rasadile
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Božićni kaktus je u svom punom cvatu,a i ostalo cvijeće je prelijepo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
prakrasno mali kaktusiću :D
|
|
![]() |
|
Moon,Antonija,Panda
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
vatreni trn ostane tako lijep s bobicama i po zimi?
onaj sukulent ja zovem rođak od burrita ![]() imaš lijepo sobno cvijeće, bravo za Anaidinu begoniju ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mari vatreni trn ima bobice dok ih pričice ne pojedu
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
svejedno što će mraz uništiti cvjetove i pupove, moramo priznati da je priroda najbolji slikar. Kako samo lijepo izgledaju ovi naranđasti cveteki ovako obrubljeni!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ma prekrasno
![]() ![]() a šipak je tako živahne boje adventski vijenac ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Dugo nisam bila kod tebe i vidim mačuhice vesele i razbujane,rascvitani neveni,prekrasno sobno cviće.a slike tvog vrta,posute bjelilom mraza djeluju za viditi čarobno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |