Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us A ovo je sadržaj jedne jedine kutije, pravi kirbaj, 3sata sam skakala kao mala djevojčica koja je dobila nove igračke!!!! Mile koje, koliko sam sretna, draga Tikvić, od srca ti hvala nadjeliču tvog blaga, čuvat ču ga i njegovat, jedva čekam proljeće!!! Srce će mi biti s tobom!!!! |
|
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
krasno sti je sve a paketići :D ogromni i bogati svaka cast tebi i pošiljateljima :)
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ooooo prekrasni pokloni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prvo hvala za ispravak. Ja velika neznalica a sličilo mi je na forziciju iako mi je bilo čudno jer mojima tek opada lišće!
A paket i sadržaj i kako si ga prezentirala, pa svaka čast i pošiljaocu i tebi. |
|
![]() |
|
Bako, na zamjenu sam se samo slatko nasmijala, znači da se to događa i iskusnijima od mene, ali to samo dokazuje da se cijeli život uči !!!!!
A od tebe se ima kaj i naučiti!!!! Curice, hvala vam što samnom dijelite veselje, a ja jedva čekam da vidim kakve će ispasti sve te krasotice, kako će preživjeti moju zimu, a onda sličicama u proljeće i ljeto nikada kraja!!! A moram malo poraditi na sebi, zasaditi više krizantema, pa moćdazavolim i jesen ako bude tako rasvjetana i obojana kao kod Triše,Otok, Shashe, Horti, Hoye...... Za sada pozdrav iz sunčanog Međimurja!!! |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa ovo je dovoljno da se zasadi jedan cijeli vrt!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zaista je paket pakettttttttina! Divota a i ljepota će to biti od proljeća!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida, paketina je bila prava, ali ja sam vadila i vadila i vadila a stalno je kutija bila puna, pa onda zamisli koliko je to cvijeća, ima pravo Otok, za zasaditi jedan novi vrt, ali ja sam sve uspjela sjediniti iliti sljubiti sa onim od prije!!!!! Gužvu možeš zamisliti sada, a kaj bu kad procvjeta, mislim da ću i spavati vani!!!!!!
Velika pusa svima, i malima i velikima!!!! |
|
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Mmmmmljac, genijalan paket
![]() |
|
![]() |
|
Da Horti, iz jedne jedine kutije, evo ti je prvoj slici lijevo!!!!!! A kutija na slici još ima podignute stranice poklopca, to spusti pa češ vidjeti da je bilo čudo to strpati u kutiju, a još veće čudo meni dok sam vadila biljčice!!!!
Ma velim vam, ova žena je moj djed Božičnjak!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vidim da je kod tebe već stigao djed Božičnjak,jesi li sve uspjels posaditi?
![]() Kilvia posađena i stavljena na počasno mjesto.
![]() |
|
![]() |
|
Mali kaktus, tek sada počinjem vjerovati u djeda Božičnjaka!!!!!!
A kaj ti sumnjaš da to nije posađeno, nisam jela tako dugo dok sve nije bilo na svojem mjestu, već sam lelujala od slabosti, ali ja kad krenem ne stanem dok nije šlusss!!!! Dakle, u tvoj transport se može pouzdati, ali neću to koristiti bez velike sile, a za komentar sina, bolje da ni ne pitam: vjerojatno,kaj si ova dopušta, još jednom se ispričavam!!!!!! |
|
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
juče sam poslijepodne šetala tvojim vrtom poslije dužeg vremena,pokušala sam ti ostaviti poruku da sam bila tu ali su veze nešto bile loše i nisam uspjela, evo i danas mi se nešto neda malo malo pa neko na vrata,ali mogu ti reći da si me oduševila sa ovim poslednjim slikama tvoga vrta sve je predivno a na kraju i sami poklobi su super
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
freeland baš imaš krasne brige sa novim biljčicama! Bravo za pošiljaoca i tebe vrijednu!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Joj, joj, joj!
Ja sam oduvijek vjerovala u djedicu i kompaniju, a kaj je još čudnije, još uvijek vjerujem! Pa i ti si bila moja teta Mraz prošli petak! Ho- ho- ho! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |