moj kutak za opustanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 35> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oduševile su me prekrasne fotografije, kao i uvijek do sada, ali ova slika ulaza u kuću, stazica u cvijeću je naj...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Mimar , isla sam ponovo setati po tvojem velicanstvenom vrtu ! Stala sam i nisam se mogla nagledati !
![]() |
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
mimar
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Vidim šetali ste, ja sam baš radila za to vreme, nisam vam stigla ni kafu skuvati...neka na proleće je pijemo u novom ambijentu Sada sam na početku, kao pre 35 godina kad sam počela da sredjujem baštu (osećam se kao da sam u novom braku
![]() Ruže izvadjene, gomila biljaka uklonjena, sve raščišćeno za travnjak i novu koncepciju
![]() Delovi koji su pretrpeli najveće izmene
![]() ![]() Ovih nekoliko cvetića koji su opstali,prkose i vremenu sada mi ponavljaju proleće.
![]() ![]() ![]() ovu jednu je spasio cvet kome nije vreme
![]() još jedan "Brazilac" pobrkao lončiće, kad mu dune košava shvatiće da mu je ovo druga teritirija
![]() ![]() daleko od letnje postavke ali za sredinu XI, dosta dobro izgleda i ovako
![]() levo je kamelija puna pupova, nadam se da ih neće odbaciti jer će uskoro morati u kuću
![]() ![]() ![]() Ako je lepota u stvaranju (bilo čega) ja sam krenula
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Nevena M. ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 95 |
ovo je prekrasno baš mi se sviđa!!!
![]() |
|
Cvijeće mi uljepšava dan.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
oduševila me ova eksplozija boja!!!!!
prekrasno i gotovo!!!!!!!! ma nemam riječi!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
O, da... Uvijek je ljepota stvaranja u samom stvaranju... Ima i ona da svako putovanje kreće prvim korakom. Ti zakoračila!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno je ovo šta si nam pokazala!
već se radujem prolječu i tvom novom rasporedu u vrtu za koji ne sumnjam da će biti savršen.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nešto novo, nešto staro!
Biti će jako lijep i novi postav tvog vrta. A sudeći prema rascvjetanom šarenilu kod tebe ovih dana, biti će puno cvijeća i slijedeće godine, makar na drugim mjestima i u drugim oblicima!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
ja sam ostala bez komentara u ovoj šetnji tvojim novim vrtom.
![]() Uploaded with ImageShack.us a bogami bilasi vrijedna nema šta ,nastavak gledamo kad sve procvjeta. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno je sve što sam do sada vidjela tako da s veseljem očekujem proljeće u tvom vrtu i ovim dijelovima koji kreću ispočetka...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
i ja jedva čekam proljeće i dio koji je dobio novu frizuru!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
odlično flavia neznam dali sam jos bio u tvom vrtu ali ovo sto sam sad vidio je prekrasno a i dobre si preinake napravila :D
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Žao mi je za onim prekrasnim ružama. Jesi li im uspjela pronaći nove vlasnike?
Iako me u tvoj vrt privlačilo šarenilo boja, mislim da će, kad se u proljeće zazeleni - ovaj novi raspored također biti veoma zanimljiv i ugodan oku. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovo će ponovno biti prekrasan vrt. Jedva čekam razvoj događaja.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Na stranu sve te preinake , gledam ja tu stazu i do kuće i do garaže i sve si mislim "pa ko tu čisti dok snjeg zapadne?". Tu bi i neka mala ralica dobro došla.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Jako lijepi početak novog "braka"-vrta, bit će lijepo pratiti nove kreacije!!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Vrt je i bez preinaka bio čaroban
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Draga mimar,zasjat ce tvoj vrt u punom sjaju
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Mislim da je tvoj vrt (stari) dosegao vrhunac raskoši i potpuno mi je razumljiva tvoja ideja da kreneš ispočetka. Vrt je zapravo slika koja okružuje kuću, a vrtlar - slikar. Kad je jedna slika dovršena, počinje slikati novu!
Uz tvoju kreativnost sigurno će biti barem jednako impresivna!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |