Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 214215216217218 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 23:44

Uploaded with ImageShack.us

Ne znam da li su mi bili ljepši u utorak ili u srijedu!!!!

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 23:43

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 23:41

Moja patkica okovana ledom, pravo labuđe jezero!!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 23:40

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 23:39

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 23:37

Tak je sve počelo u srijedu i četvrtak!!!!! Vjerojatno je kreatorica Donatela Versaće!!!!

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2010 u 22:29
kod tebe je kao u bajci, panjevi, pčelice, orhidejesmile64
a paket  na stazi u vrtu mi izgleda kao da je na tvorničkoj traciClap
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2010 u 13:42
Bravo za bugicu, znam koliko su ju čekala s cvatom!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2010 u 11:17
Originalno poslano od člana freeland44 freeland44 napisao:

Slikice navećer, kada moj striko Sokoman bude slobodan, pa ipak je ovo milenijski događaj!!!!!
Strikoman Wink.

Znači Deda Mraz je već krenuo s poklonima? I to još s kakvim poklonima.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2010 u 11:07
WinkA mene interesira preseljen dio Međimurja u Hercegovini!!!!

Dobila paket od Horti, ludilo, sami specijaliteti!!!!!

Moram čekat da sunce omekša zemlju-neznam zakaj je tak tvrdo, ni prst nema šanse da uđe u zemlju, kao da je smrznuto Confused

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2010 u 11:02
 Drada Fre i ja se radujem proljeću u tvom vrtu, jako me zanima,kako to izgleda, kad se jedan mali djelić Hercegovine preseli u Međimurje smile79
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2010 u 09:48
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Definitivno jedva čekam proljeće! Odmah ću uzeti usput Malu Kaktus i dolazimo ti na prvu proljetnu kavu na otvorenom! Smile (no, i prije proljeća se mi vidimo, ali ono će biti krasna kavica na otvorenom...)

Ajd, čemo probati povući kakve veze i vezice da čim prije dođe proljeće,ako se mogla skratiti recesija možda mogu glavonje skratit  zimu!!!!!!! jedva čekam proljetne kavice na toplom sunčeku!!!! A vaš dolazak je ionako dosta osunčan, a ja opet trebam kaskrčiti zimski vrt!!!! Ovo će mi biti izgovor za još jednu pretumbaciju u zimskom vrtu, moji se samo mršte kada ja krenem sa time, jer onda nema ni ulaska ni izlaska u kuću, jer se vrata nemogu otvoriti!!
!smile169  svima veliki pozdravčić

Ejjjjj cure,  moja bugica cvate, cvjetići nisu ljubičasti nego nježno zeleni ali dobivaju malo bojice, i nema ih samo dva-tri,  nego 20-30, dobro pojedinačnih braktejica  ali.....moja bugica cvattteeeeee!!!!Slikice navećer, kada moj striko Sokoman bude slobodan, pa ipak je ovo milenijski događaj!!!!!

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2010 u 07:08
Definitivno jedva čekam proljeće! Odmah ću uzeti usput Malu Kaktus i dolazimo ti na prvu proljetnu kavu na otvorenom! Smile (no, i prije proljeća se mi vidimo, ali ono će biti krasna kavica na otvorenom...)
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2010 u 19:32
Joj, joj, joj!
Ja sam oduvijek vjerovala u djedicu i kompaniju, a kaj je još čudnije, još uvijek vjerujem!
Pa i ti si bila moja teta Mraz prošli petak!
Ho- ho- ho!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2010 u 18:56
freeland baš imaš krasne brige sa novim biljčicama! Bravo za pošiljaoca i tebe vrijednu!
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2010 u 16:53
juče sam poslijepodne šetala tvojim vrtom poslije dužeg vremena,pokušala sam ti ostaviti poruku da sam bila tu ali su veze nešto bile loše i nisam uspjela, evo i danas mi se nešto neda malo malo pa neko na vrata,ali mogu ti reći da si me oduševila sa ovim poslednjim slikama tvoga vrta sve je predivno a na kraju i sami poklobi su super 

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2010 u 13:43
Mali kaktus, tek sada počinjem vjerovati u djeda Božičnjaka!!!!!!

A kaj ti sumnjaš da to nije posađeno, nisam jela tako dugo dok sve nije bilo na svojem mjestu, već sam lelujala od slabosti, ali ja kad krenem ne stanem dok nije šlusss!!!!

Dakle, u tvoj transport se može pouzdati, ali neću to koristiti bez velike sile, a za komentar sina, bolje da ni ne pitam: vjerojatno,kaj si ova  dopušta, još jednom se ispričavam!!!!!!

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2010 u 13:14
Vidim da je kod tebe već stigao djed Božičnjak,jesi li sve uspjels posaditi?Wink
Kilvia posađena i stavljena na počasno mjesto.Tongue
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2010 u 13:08
Da Horti, iz jedne jedine kutije, evo ti je prvoj slici lijevo!!!!!! A kutija na slici još ima podignute stranice poklopca, to spusti pa češ vidjeti da je bilo čudo to strpati u kutiju, a još veće čudo meni dok sam vadila biljčice!!!!

Ma velim vam, ova žena je moj djed Božičnjak!!!!!!smile79

smile78
smile79
smile79

Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2010 u 12:50
Mmmmmljac, genijalan paket smile39!!! I sve je to ispalo iz one jedne kutije?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 214215216217218 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.