Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 212213214215216 251> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Free, sad samo nedostaju novogodišnji ukrasi i osvjetljenje i pravi blagdanski ugođaj!
Ove slike imaju posebnu čar!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Zamisli kako nama izgleda to čarobno!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Znači sad uživaš u zimskom vrtu sa svojim biljčicama,a ja sam mislila da čistiš snijeg.Znaš mogli bi doće k tebi na
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Pada od jučer navečer do sada bez prestanka, pa ako je tko zainteresiran, koji šleper bi se našao, ako ga je netko voljan udomiti, ajde ptičice da vas sada čujem!!!!!
![]() Hvala svim mojim klizačicama jer šetačice sigurno ove noći i jutra niste, na posjeti !!! Anaida, žaruljice stižu, strpljenja molim malo, ipak je to malo teže, visoke ljestve, godine, smrznute ruke, mokre noge...pomalo, pomalo!!!!! Ali stižu!!! Uživajte u snježnim čarolijama, a ja idem popit kavu u zimski vrt sa mojim novim prijateljicama,i ![]() Svima šaljem velliiikkuuu snježnu ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
pobrali ste sav snijeg vi na sjeveru, a nama u središnjoj Hrvatskoj ništa, ni malo
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
A jesam se nagledala snijeznih slikica ! Prekrasne su !
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
krasne slikice zimske idile!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Jel TM složio lampice?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ja jedva čekam proljeće, ajde vi koji idete na skijanje-riješite to pa idemo dalje, da završimo sa zimom, ajd mogu još bacit i nekoliko petardi da mislite da je nova godina. Ja bi već sijala sjeme, plodove VŽ kave!!!!! OOHHH, kaj me svrbe prsti!!!!! |
|
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
koja idila!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ako zima nije lav,
nek ti nosić pocrveni,
eto to je,to je sve....
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Eto, zahvaljujući TM-u mi imamo divne slikice prvog snijega ove zime!! Bravo za njegovu volju i nošenje lojtri i slikanje!! Tako je i kod mene, sve zabjelilo... Fifi je bio iznenađen oko 22h kad smo ga malo pustili van - bio je cijelu večer unutra pa mu nije bilo valjda jasno kod je to došao kad je ugledao bijeli,bijeli, bijeli vrt
![]() p.s. sad čekamo žaruljice i sličice sa žaruljicama!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo drage moje,nove sličice, friško, ispod čekića!!!!!
Je sam vam rekla, moj dragi je u svom elementu kad padne snijeg, ni ponoć ga nemože spriječiti,ja mislim da ga je jedva dočekao!!!!! A sada se boji da će se do jutra otopiti i da neće imati kaj raditi, a kupio je novu lopatu za snijeg!!!! Samo neznam za kaj još nema kod mene niti jedne žaruljice vani? Ali sam sto posto sigurna da će mm krenuti sutra u akciju kodnog naziva "žaruljica"!!! A mm iznosi ljestve, sada će jedna zimska noćna panoramka, a možda i više, zavisi od inspiracije!!!! Napominjem,sadaje 00.40h !!!!!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Predivna snježna idila!
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 212213214215216 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |