Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 211212213214215 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
sve predivno jedva cekam proljece i da savladam ove prve korake pozdav!
|
|
![]() |
|
Puno hvala draga dušice
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo draga moja - Sijanje cvijeća - po mjesecima
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Moram se pohvaliti, lantanice mi tjeraju prve listiće (u zimskom vrtu prekrivene pvc flašom),nar tjera prve listiće,bambusić izbacio nove grančice od zemlje ali i iz večih grana,krumpirka če biti ko u priči, Lovrin pogotovo se razbacao ali i sve grančice koje sam dobila tjeraju pod bocama, pasiflora ima lijepe nove grane savelikim lističima, eto stiglo proljeće kod mene!!!!!
e, sada molim uputstva za sijanje, kada mogu posijati sjemenke cvijeća,da nije prerano a nebih voljela da sa nečime što dugo niće zakasnim, evo popisa sjemenkica: cuphea,lantana, dalija, liatris, carsko oko, grčki oleandar, gaillardia,nigela, nicandra, pakujac, grah lab lab, cozmos!! eto, pa molim pomoć,kaj ono niće jako dugo, dva mjeseca?? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Slike su predivne,a vjerujem ti da ti je snijeg preko glave
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Jako lijepe slike cvijeća pod mrazom
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pazi da se negdje ne okupaš čujem da je more jako visokoooooo
|
|
![]() |
|
Čestitam na uspješnom doskoku, sve fantastične snježne mogučnosti ostavljam tebi a ja idem ODMA NA MORE!!!!! Obavezno imam stanicu u Karlovcu, pa pravac Rijeka, a onda dalje ljevo ili desno, tu uvijek imam nedoumicu, ali bitno mi je da se ja domognem RIjEkE, samo da ne vidim snijeg!!!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Veseli me kad vas razveselim!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() Uspješno sam doskočila do tebe, ovaj snijeg je fantastičan! Tolko mogućnosti pruža! A sad idem sanjkama do MK, Anaide, i drugde gdje je snijeg, a popodne malo na more i tak! Pa-pa! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida draga, mamim, mamim, ali bezuspješno!!!!
![]() Jučer su mi dva plišana medvjedića uljepšala dan!!!!! Mila, krasno si me iznenadila, hvala ti!!!! Mislim da godinama nisam dobila pisamce, ajd i koja razglednica zaluta, ali tvoje je bilo jako krasno!!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kiki-ko, ovo je obična rudbekija, mladica posađena kasno najesen, podarila prvi cvijet i već je nabacila mrazni stiling! Jelda da nas majčica priroda uvijek iznova iznenadi svojim fascinantnim kreacijama. Žuta rudbekija pod mrazom!!!!! Ovog trena je ispod pola metra snijega,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sve nas više mamiš u svoj zimski vrt - orhidejama, hibiskusima, bugicom, pacifikom..... A i na bregekima i dolima kod tebe sigurno je ovih zimskih dana lijep ugođaj..
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() Koliko vas ima kod mene danas, pa da se barem netko zaustavio da u društvu popijemo ![]() Mali kaktus,mogle ste danas ali možete i bilo koji drugi dan, mislim da smo se razumjele, pozivnica vam ne treba, samo javi da vas dočekam!!!! A snijeg sam čistila, očistila staze i otrčala po fotić, da pokažem kako efektno izgleda moja crvena staza kada je okružuje snijeg, ali dok sam došla sa fotičem već je staza bila bijela, ali uspijela opet nakrcatslikice, ali najviše me očarao moj žuti jasmin pod snijegom!!! Baka, je čarobno, pogotovo ako se gleda kroz prozor, i pijucka nešto toplo!!!!! A od cvijeća danas uživam uz rascjetane orhideje,hibiskus podari svako malo po par cvijetića, pa moja opičena bugica me uveseljava, pa pacifika koja je posađena u teglu, pa nađ s stalno neka srečica sa cvijetićem!!!!! A vani sve bijelo!!!! Mirjam, danas me nije udarilo takvo veselje, a da me i je, djeca bi me odvela na psihijatriju,ali sutra je prvi anđelčić za tebe!!! Sutra nema djece doma!!!!! Hoya,mm veli da se strpite, zebe ga ![]() Triša, da ponovimo još jednom, svima je čarobno ono kaj ima netko drugi, tako i tebi, a meni je čarobno sve tvoje!!!! ![]() Hvala svima na posjeti, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasne snježne sličice!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 211212213214215 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |