Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 245> |
Korisnik | |
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidi se s koliko radosti i ljubavi uređuješ svoj dom i vrt! Uspijevaš stvoriti poseban ugođaj u svim godišnjim dobima.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kad napada onako sve se bijeli, pa kad zasja sunce na takav snježni ugođaj, to mi je nešta najljepše, tada bi odmah izašla rado u šetnju i na grudanje
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Šteta. Baš je vrt poseban ovako obučen u bijelo!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sve vas toplo pozdravljam - rastapa se snijeg kod mene...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
A naida draga ja sam znala da će tvoj vrt biti lip i pod snježnim pokrivačem,predivan je!Skulpture su se pojavile od grmova i predivne su!Mali Fifi dobro se snalazi sa svojim malim nogicama u novom okruženju i vidi se da uživa.Presladak je!
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
iako kažaš da ga je malo, snijega ipak ima dosta, i lijepih sličica, fifi uživa u zimskim radostima!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
Lijepe slike snijega |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kod tebe ima puno manje snijega nego kod nas,kod neme bi Fifi propao u snijeg.No ipak je lijepo bijelo,čisto,biljčice miruju.....
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
A, stvarno malo snijega!
Kod nas (VŽ) bi mogli i kakvu skijašku utrku napraviti! Ali i ovak je lijepo! Da je dublji, Fifi bi zaglibil! Pa nek i on uživa! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepe moje, drage moje.. I danas sam ja za nas slikala - vrijeme me je poslužilo. Ja zaista nemam toliko snijega koliko ga je u Čakovcu, baš sam jučer to vidjela jer sam bila u nekoj kupovini. Evo kako danas kod mene u vrtu izgleda.
Lavande u bijelom snu..
![]() Bijelo sanja i kamenjar..
![]() Zimzelena bjelina i Fifi na snijegu (smrznut je snijeg pa je Fifi lagan ko lahor i stoji na snijegu...)
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Ala se Fifi rastrcao
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Tvoj vrt prekriven bijelim pokrivaćem me oduševio, a Fifi
vidi se koliko uživa. Uvijek ti je lijepo i ugodeno je prošetati, pa makar to bilo samo virtualno ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Fifi i zimske radosti!!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo je napadalo, barem Fifi uživa. Lijepo si uredila dom, adventski vjenac je tako lijep
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
joj i meni bi bobro došlo malo snijega da se raspametim!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Možda mu nije zima kod tebe.. Moj je skoro pa golać
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pitam za salix jer na mom nije do sada otpao ni jedan jedini listić
|
|
![]() |
|
Otok - da, salixu opadne svo lišće i u proljeće se opet lagano zazeleni.. A kad smo kod trčanja - samo dođi i cijeli vrt je tvoj! Imam i iza kuće dovoljno mjesta, tako da nema frke. Fifi bi bio presretan da netko s njim trčkara, mene je već umorio
![]() Mali Kaktus, Free, Triša, Antonija - slike su od jučer, jutros je pao novi snijeg pa je sve još više bijelo, bijelo..
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |