Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 208209210211212 251> |
Korisnik | |
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ti si"SUPERTALENT" za cvijeće i sve oko cvijeća.Divim ti se,skidam kapu majstorice.Molim te reci mi kad to sve stigneš (jer znam da sigurno imaš i masu drugih obaveza)?Vrt ti je predivan,i još mi reci kad si prebrojila sve te tegle. SVAKA TI ČAST !!!
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
e super, ti si fakat ovisnik ko i ja
![]() di si nabavila metasekvoju? |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Ova gore rečenica mi je bez ikakva smisla jer u njoj nedostaje riječ doktor. Htjela sam reći da ti doktor ne može pomoć, već samo cvijeće i to u što većoj količini.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
160 tegli cvijeća u zimskom vrtu!!!! Ne mogu da vjerujem.
Ženo ti si totalno zaražena cvijećem i ne treba ti do što više cvijeća i opet cvijeća i samo cvijeća,,,,, Slažem se sa Otok, to jeste veprina |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ako se ne varam, ovo nije božikovina, nego veprina (lišće na vrhovima bode, ima lijepe crvene kuglice i vrlo je dekorativna) ako sam u pravu onda se nemoj s njom baš previše hvaliti, radi se o zaštićenoj vrsti koja se ne smije brati ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ali zato moj krumpirko nije izgubio lišće,samo cvjetiće,valjda on tako zimuje
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Cure moje, znam ja da se mogu ove slikice ponovit, ma valjda 10 puta do proljeća, ali ja sam tak sretna kaj je već drugi snijeg odtekao po mom potoku, iako je danas opet zabjelilo, a pad temperature koji najavljuju obečava da će se dugo zadržati ovaj današnji centimetar snijega!!!! Ali imam u zimskom vrtu 160 tegli cvijeća, rodilište je jako popunjeno, bit će svega i svaćega u proljeće.A to mi daje volje da gledam snijeg, samo da temperature ne padnu do -20, e onda će biti belaja, ja se toliko trudila,bilo bi mi jako žao da ijedna biljčica smrzne. A najviše bi mi bio žao truda dobrih dušica koje su me uveseljavale krasnim paketima.
E, za sada bi bilo dosta, sada idem malo u šetnjicu,nisam gledala prognozu pa bi mi bilo žao da zalutam negdje gdje pada kiša ili da me zapljusne veliki val, danas sam si uljepšala dan krasnom bojicom kosice i frizuricom!!!! A mogle bi i čuvare vrtova staviti na sigurno da me ne pojure, tko će trčati po tami!!!! Svim, neću reči gostima, jer gosti mi niste, nego zelenim prijateljicama po prstičima, šaljem ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ma kaj ja velim, opičena, zbilja cvate ono kaj nebi trebalo ali ono kaj treba ni pupića a kamoli cvijetića, |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Moj krumpirko nezna da ostalim forumaškim krumpirkijima opada lišče kada se unese, moj lijepo baca nove grančice, a ja čekam cvjetiće oko polovine siječnja!!!! |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ljepotančice moja, baš su krasne nove slikice!! Još ću ih jednom pogledati sve - a veseli me što ću ih idući tjedan gledati uživo!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepe snježne slike
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
carica Marica je prava dama
![]() i kod tebe stisla zima nazire se kroz prozor, ali tvojem cvijeću je toplo unutra, čak i rasadnik si napravila ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
heheh, lijepi ti rasadnik i rađaonu u kući imaš! Predivne zimske slike....
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Bravo za rađaonu!
Držim fige da "bebe" budu sve snažne, lepo građene i fejst zelene! Jasmin........mmmmmmmmmmm....., prekrasan! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Freeeland ne trči pred rudo, ima šanse da ti i novije slike ,recimo sutra, preksutra budu iste!
![]() A kućni ugođaj je topao i lijep.
![]() ![]() ![]() Orhideje su
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Puno malih prinova
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ma lijepa ti je bugica,tvoja sad cvjeta,moja je na odmoru,ni listeka nema
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 208209210211212 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |