Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali gradski vrt - 2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali gradski vrt - 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 78>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 14:08
Originalno poslano od člana Baka Bea Baka Bea napisao:

Izbrisala, ispričavam se, Tija.
ma nemate se zašto ispričavati, samo budete sad dobili skraćenu verziju Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 14:01
Izbrisala, ispričavam se, Tija.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 11:02
Baka Bea cijelo "ljubavno" pismo sam Vam napisala, ali ništ poslala jer je sandučić pun!!!!
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2010 u 15:43
Kumo neznam da li sam među toplijima, ja se od jučer ne mogu ugrijati pošteno. A ko zna možda se ostali smrznu kraj mene?

Hvala u Majstorovo ime!
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2010 u 14:58
Misliš? Ja mislim da ste medju "toplijima" Wink inače bi one prekrasne ljubice smrzle a i ostal(o)-i.
Majstoru pozdrav, fotke kao i uvek, savršene Clap.
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2010 u 10:20
Nonice i Tomice hvala još jednom na svemu!

Triša i danas smo među najhladnijima, opet.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2010 u 13:09
Došla opet virnuti k tebi, čujem svako jutro da ste među najhladnijima, no nije baš ni kod nas toplo.smile78
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2010 u 12:23
Samo nastavi molim te. Ima sto godina da je nisam čula, čak sam i zaboravila na Crvene koralje.
Pozdrav iz sunčanog Mostara.
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2010 u 11:10
hvala ti draga na ovim stihovima Heart
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2010 u 10:39
.....drago mi je dok nekog barem malčice razveselim.....
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 17:21
u tebe dođem po dozu lijepih pjesama, hvala ti pa si me sjetila na ovu lijepu, staru pjesmu!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 14:42
Hvala Ti Misty!

.......jedna stara stara stvar od Crvenih koralja, Mnogo značiš za moj život draga.....

Mnogo značiš za moj život draga
Ti si ona koju želim pored sebe
Samo ti odagnat možeš moju tugu
I zbog tebe nikad neću imat drugu

Ne znam zašto sad su prazni moji dani
Ne znam zašto sad su puste moje noći
Ja te volim ludo volim kao prije
Ma gdje bila još te osjećam kraj sebe

Naše slike tiho sanjaju o sreći
Naše sobe tiho pjevaju o nama
Ja te volim ludo volim kao prije
Ma gdje bila još te osjećam kraj sebe

Mnogo značiš za moj život draga
Ti si ona koju želim pored sebe
Samo ti odagnat možeš moju tugu
I zbog tebe nikad neću imat drugu

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 08:08
Prelijepa kolekcija ljubičica! A bijela orhideja je wooooow!!!
Time is something you can never get back..
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2010 u 13:10
Pa nema šanse da on u Sarajevu odradi koncert! Kod vas bi On i dvije duše dao da može.

Govorila sam o koncertu u Vžu prije dva mjeseca. Htio on na drugi bis ali reko sponzor nemože, svi van pod šator i piti pivu.
Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2010 u 12:56
tija nije ni jedna pjesma konkretno bila u pitanju nego sam se sjetila kako voliš pjesme i uvijek po neku napišeš ovdje. koncert je bio predivan i nije ga odradio samo za sponzore nego baš kako spada.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2010 u 12:44
Hvala Bakić još jedanput!

Mag pod kojom sam ti to pjesmom pala napamet?Smile Vjerujem da ti je bilo preljepo, ja ga ove godine slušala dva puta uživo i nije mi dosta. Samo mi je problem što sam bila na toliko njegovih koncerata da odmah shvatim koji je otpjevao s dušom a koji je samo "odradio" i radi sponzorskih ugvora nemože dati i zadnji atom snage.

Free mi "otimamo" samo one koji se to dajuWink, treba ju pitati u svakom slučaju. Imamo još jednu članicu vrlo blizu tebe, Katružu iz Murskog Središća.

Sunčeko trudim se da vas obradujem.

Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2010 u 10:51
Tija, ljubice, hoya... ma sve je divno a k tome nas uvijek obraduješ nekim lijepim stihovima! 
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2010 u 10:20
smile117  ja bila malo kod tebe ovako,

smile153 A ovako ćete vi do mene!!     a čak ste vi ovo na snješnom prometalu:  Mali kaktus, Anaida i Tija!!!!    A da otmete i SilveKicu,stisnut ćete se putem, pa ona je sitna!!!!

smile197              smile197
smile197
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2010 u 08:48
tija bila sam na koncertu tonija neki dan, bilo je prelijepo nećeš vjerovati ali si mi pala na pamet.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2010 u 08:38
Ma sve su ti ljubičice posebne. Neke bojom neke oblikom!Thumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.