Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 245> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasno je u tvojoj dnevnoj sobi! puno rascvijetanog cvijeća imaš!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tvom cviću je tu predobro,puno svjetla i toplo mu je,idealno misto,a malo sam ćirnila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ti imaš tako zgodna mjesta za kućne biljke da ih zaista možeš imati puno. Baš su ti lijepe ove na prozorima, uz to još i prekrasan pogled na vrt.
Ja umjesto prozora uglavnom imam vrata (prema balkonu, prema dvorištu) , puno stakla, a malo prozora . |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prelijepi prozori. Posebno ovaj zadnji!
![]() ![]() ![]() Da, ja se nisam osvrnula na Fifin strah od pucnjave. Mislim da je to zajedničko svim pesekima. Oni naime imaju nekoliko puta jači sluh od nas. Pa ono što je nekima zabava (mo'š mislit zabave pucat...
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
I moj pas se strašno boji grmljavine i pucnjave! Čini se da je psima taj instinkt ostao još iz vremena kad su u divljini bježali od lovaca..
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Malo toplijih slikica.. Na prozorima moje dnevne sobe, tj. blagovaone.
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
joj smrzla sam se od ovih tvojih slika! idem se malo ugrijati negdje na more
![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
i ja isto , to se već dogodila u veljači 2009.g. snijeg je počeo padati ja još bila na poslu, ostavila auto jer je brzo napado, a doma samo još nisan išla na metli!ujutro nisan išla, ostala doma spati! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
E da je ovako kod mene ja na posao ne bi ni išla, ni autom, ni pješke
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
evo i mene u uzvratnu posjetu kod tebe.vidim da imamo istih problema i moj hugo se strašno boji grmljavine i petardi, tačno je da se bojim ovih prazničnih dana za njega on toiliko drhti i neće nešta da jede a o izlasku vani da i ne govorimo,to je nešto neopisivo koliko ga bude strah.neznam svašta sam pokušavala jedino mreostaje damu dam neku tabletu za smirenje.
inače i kod tebe vidim prelijepe slike za ovo doba godine ,pozdrav i za fifi i čuvaj mi je ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Tmurna zima -dok sam danas prijepodne putovala na posao..
Vedra zima - pogled sada s prozora na poslu
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
I u mojem će kamenjaru biti zimskih žrtava, ali zasadit ćemo opet u proljeće...
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
I mene fascinira pogled na kamenjar kako sve ostane kad se snig otopi,kao da ga nije ni bilo
![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lijepe moje djevojke, kod mene je zahladilo.. Nula stupnjeva. Danas opet snijeg, ali nije sasvim zabjelilo.. Fifi uživa vani ali se svako malo dođe ugrijati u kuću. Jako se boji grmljavine i pucnjave, a kako dolaze blagdani tako se sve više bacaju petarde i bombice, pa mi je u strahu.. Uh, kako ćemo mi proći kroz Novu godinu - tko to zna..
Nataly mila, moj je salix visok oko 3 metra a star je 4 godine. Nadam se da će i tvoj tako lijepo rasti!
Danas je osmijeh na moje lice i sreću u srce ulila jedna krasna čestitka! Otok - hvala ti, hvala ti!!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |