Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 78> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Izbrisala, ispričavam se, Tija.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Baka Bea cijelo "ljubavno" pismo sam Vam napisala, ali ništ poslala jer je sandučić pun!!!!
|
|
![]() |
|
Kumo neznam da li sam među toplijima, ja se od jučer ne mogu ugrijati pošteno. A ko zna možda se ostali smrznu kraj mene?
Hvala u Majstorovo ime!
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Misliš? Ja mislim da ste medju "toplijima"
![]() Majstoru pozdrav, fotke kao i uvek, savršene
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Nonice i Tomice hvala još jednom na svemu!
Triša i danas smo među najhladnijima, opet.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Došla opet virnuti k tebi, čujem svako jutro da ste među najhladnijima, no nije baš ni kod nas toplo.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Samo nastavi molim te. Ima sto godina da je nisam čula, čak sam i zaboravila na Crvene koralje.
Pozdrav iz sunčanog Mostara.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
hvala ti draga na ovim stihovima
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
.....drago mi je dok nekog barem malčice razveselim.....
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
u tebe dođem po dozu lijepih pjesama, hvala ti pa si me sjetila na ovu lijepu, staru pjesmu!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Hvala Ti Misty!
.......jedna stara stara stvar od Crvenih koralja, Mnogo značiš za moj život draga.....
Mnogo značiš za moj život draga Ne znam zašto sad su prazni moji dani Naše slike tiho sanjaju o sreći Mnogo značiš za moj život draga |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prelijepa kolekcija ljubičica! A bijela orhideja je wooooow!!!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Pa nema šanse da on u Sarajevu odradi koncert! Kod vas bi On i dvije duše dao da može.
Govorila sam o koncertu u Vžu prije dva mjeseca. Htio on na drugi bis ali reko sponzor nemože, svi van pod šator i piti pivu.
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
tija nije ni jedna pjesma konkretno bila u pitanju nego sam se sjetila kako voliš pjesme i uvijek po neku napišeš ovdje. koncert je bio predivan i nije ga odradio samo za sponzore nego baš kako spada.
|
|
![]() |
|
Hvala Bakić još jedanput!
Mag pod kojom sam ti to pjesmom pala napamet?
![]() Free mi "otimamo" samo one koji se to daju
![]() Sunčeko trudim se da vas obradujem.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Tija, ljubice, hoya... ma sve je divno a k tome nas uvijek obraduješ nekim lijepim stihovima!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
tija bila sam na koncertu tonija neki dan, bilo je prelijepo nećeš vjerovati ali si mi pala na pamet.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma sve su ti ljubičice posebne. Neke bojom neke oblikom!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |