Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 207208209210211 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 19:11

Uploaded with ImageShack.us
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 19:08

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 00:27

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2010 u 22:34
evo opet sam navratila ali sad ti ostavljam trag sa velikim zadovoljstvom sam uživalaaaaaaaasmile73
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2010 u 17:59
Oprosti ako opet fitiljim,zanima me dali se obraćaš Miri 021 ili pišeš meni jer prema sadržaju pisma mislim da sam u pravu.Što se broja 021 tiče uvjeravam te da sam ja daleko iznad tog broja,daleko...daleko...POZZZZZZZ...smile78
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2010 u 17:54
 Drage moje međimurske djevijke tako bih rado sa vama popila  kavicu. Pa zašto je taj Varaždin tako daleko????????
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2010 u 17:49
Kaj ti se istekla putovnica???
Primile buju i s međimurskom!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2010 u 15:44
Pitanje da li bumo imale dozvolu pristupa, ma nikaj onda ako nebum smjela nutra, ja bum na stepenicama Broken%20Heart!!!!!!

A baš bi voljela biti unutra sa vama!!!!smile43 

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2010 u 14:26
Valjda bu ubrzo kava u Varaždinu!
Tak mi se nekaj čini!!!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2010 u 13:25
Nona, pa da znaš, em me veseli, em umori,em od njega zaboraviš probleme,em uživaš, em stekneš nove prijateljice  (apropo toga, gdje li su i kaj se ne javljaju), i još ti naraste perje od pohvala!!!!!

Hvaala vam, ljubice moje drage na posjeti, još da je pala kava!!

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2010 u 11:27
Originalno poslano od člana anči39 anči39 napisao:

Predivno ,što bih dala da imam toliko mjesta u mom dvorištu
pravi botanicki vrt mozes biti ponosnaBig%20smile
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2010 u 01:06
Gute Fee, o inkubatoru, toj super priprostoj instalaciji - ideja sine u trenu ako si u muci kaj napraviti sa biljkicom koja traži poseban režim, a takvih je kod mene sve više, a mogu ti reči i uspješna je. Rezultati se vide već sada a do proljeća su to već prave cure i dečki!!!!

Mira021, o ljubavi prema cvjetičkicama bi mogle pričati godinama ali tko će nam kuhat toliko  smile142!!!!!!  Ali, ako te put donese u moje krajeve, bilo bi mi  iznimno zadovoljstvos tobom popit kavu i isspričat se.  ali ovaj predbroj 021 mi ne vuće na tako skori susret, ali...... čudni su putevi gospodnji!!!

Baka, samo za tebe, zadnje točno ponoćno brojenje - 177 tegli, možda mi je koja pobjegla.  A zimski vrt je ostakljena terasa sa grijanjem i obiljem sunca jer je sa južne strane kuće,dužine10m x 2,6o širine, ali stalo bi još 100 komada kulturnih tegli, garant bi našla mjesta.

Gioaa, morat ću  nabavit mirišljavu sol, nebi si mogla oprostiti ako se kojoj kaj dogodi, iako neznam za kaj bi se u mom vrtu padalo u nesvijest.  Više ti ja slinim u vašim vrtovima!!!!!

Sarajka,svaka bebica nad kojom se bdije napreduje, tako i moje bebice, iako mi ima biljkica koje nisu pokazale ni mrvicu hvale za moj trud, ali se nadam da će ih kolegice zamijeniti!!!!!  Vidi, vidi, da li se na forumu primaju reklamacije za biljkice koje ...... odu gecrk?????

Triša, bilo bi mi jako drago ako jedan od krumpirka završi kod tebe, iako zaboravljam svašta, to neću zaboraviti.smile211

Djevojčice, svakoj od vas, veliko hvala na posjeti, jako ste drage, svakoj šaljem smile79,  i smile75. Vaša Free

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 19:24
Ako moj krumpirko "rikne", jer je vani, valjda će su u tvom rodilištu odgojiti neka sadnica, nek malo poraste, ne volim da mi slini i plače-nemam više živacasmile96smile78
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 18:51

smile84si veliko free... Stani malo,odmori i uzsmile142 ćeš mi ispričati o svojim bebama u inkubatoru,o svim prekrasnim cvjetićima u svom mnoštvu tegli.Prekrasna je ta snježna idila ali proljeće...je...smile79

*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 18:41
Draga moja kod takvih dušica kao što si ti  sve bebe divno napreduju,jedva čekam proljeće,ljeto da vidim tu dječicu kako rastu u vrtu,draga iskreno divljenje,zaista si puna ljubavi za sve oko sebe
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 18:28
i ja padoh u ,
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 16:26
 ".....    imam u zimskom vrtu 160 tegli cvijeća, rodilište je jako popunjeno, bit će svega i svačega u proljeće....."
smile39Blago rečeno, padoh u nesvjest!Big%20smile Pa koliki ti je taj"kompleks" zimski vrt + rodilište?
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 14:03

Lantana, klupica je danas bila obasjna zubatim suncem, aali zatvoriš oči dok se namještaš  u položaj za meditaciju, dosta ti je par minuta da ti sunce miluje obraze, i već si na stazici moje žute ili na jednom krasnom parkingu!!!!!  Tračak sunca imašta- mogu svašta!!!Wink

Anaida, jedva čekam, do tada smile78
Mali kaktus, ma meni je ostalo u sječanju da svima opadne lišće. pa sam mislila da je moj-nešto posebno, ali i je poseban, jer cijeli život nisam ni znala za njega a sada imam jedan mali-tek zapelcani (Tvoj),Lovrin-veliki, visoki ali još jedan od grane koja je pukla i ja je stavila u rodilište, pošto nema flaše visoke pola metra, ja je lijepo zatvorila u inkubator od prijanjajuće folije, ko mumija je, ali tjera pupiće, i još svežanj grančica od tikviča, tako da moj vrt sljedeće godine će izgledati kao KRUPIRILIŠTE sa  ružama!!

Otok, sorry, pobrkala božikovinu i veprinu, a pokupila sam je u Peroju u Istri, šetala nakon bagera koji je širio cestu,tako da o namjernom čupanju nema ni riječi pa tako ni o sankcijama ako pričam ili je slikam.  A najbolje će biti zaštičene kod mene, ako prežive zimu-smile75
Tikvić, da mi je doktor  24sata uz mene, meni pomoći nema u medicini ali ima u botanici i zemljici pod noktima smile78

Hana, ovisnik-100 postotni, ali i zaljubljenik, kolekcionar ma ne kolekcionar nego hrčak, sve što mi se svidi, a mogu dobiti bez smile108  ismile225dobiti ja nosim doma, još nikada u životu nisam odbila ponuđenu biljkicu.

Mirjam, uz sedmeročlanu obitelj, sina s cerebralnom paralizom i još koješta, bez cviječa nebih ni mogla živjeti, ispušni ventil mi je cvijeće. Pa sada probajte, kad vas molim neki cvjetak, NEMOJTE MI POSLATIkaj molim, Pa srce mi pukne odma!!!!!Embarrassed  A pati cijela familija!!!!!!

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 07:38
Toliko ljubavi ima u tvojoj "rađaoni"smile86
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 00:44
Draga Freeland , naucila si me kako se radi "inkubator" ! Hvala !      smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 207208209210211 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,813 sekundi.