Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 251> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ako moj krumpirko "rikne", jer je vani, valjda će su u tvom rodilištu odgojiti neka sadnica, nek malo poraste, ne volim da mi slini i plače-nemam više živaca
![]() ![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Gute Fee, o inkubatoru, toj super priprostoj instalaciji - ideja sine u trenu ako si u muci kaj napraviti sa biljkicom koja traži poseban režim, a takvih je kod mene sve više, a mogu ti reči i uspješna je. Rezultati se vide već sada a do proljeća su to već prave cure i dečki!!!!
Mira021, o ljubavi prema cvjetičkicama bi mogle pričati godinama ali tko će nam kuhat toliko ![]() Baka, samo za tebe, zadnje točno ponoćno brojenje - 177 tegli, možda mi je koja pobjegla. A zimski vrt je ostakljena terasa sa grijanjem i obiljem sunca jer je sa južne strane kuće,dužine10m x 2,6o širine, ali stalo bi još 100 komada kulturnih tegli, garant bi našla mjesta. Gioaa, morat ću nabavit mirišljavu sol, nebi si mogla oprostiti ako se kojoj kaj dogodi, iako neznam za kaj bi se u mom vrtu padalo u nesvijest. Više ti ja slinim u vašim vrtovima!!!!! Sarajka,svaka bebica nad kojom se bdije napreduje, tako i moje bebice, iako mi ima biljkica koje nisu pokazale ni mrvicu hvale za moj trud, ali se nadam da će ih kolegice zamijeniti!!!!! Vidi, vidi, da li se na forumu primaju reklamacije za biljkice koje ...... odu gecrk????? Triša, bilo bi mi jako drago ako jedan od krumpirka završi kod tebe, iako zaboravljam svašta, to neću zaboraviti. ![]() Djevojčice, svakoj od vas, veliko hvala na posjeti, jako ste drage, svakoj šaljem ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Nona, pa da znaš, em me veseli, em umori,em od njega zaboraviš probleme,em uživaš, em stekneš nove prijateljice (apropo toga, gdje li su i kaj se ne javljaju), i još ti naraste perje od pohvala!!!!!
Hvaala vam, ljubice moje drage na posjeti, još da je pala kava!! |
|
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Valjda bu ubrzo kava u Varaždinu!
Tak mi se nekaj čini!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Pitanje da li bumo imale dozvolu pristupa, ma nikaj onda ako nebum smjela nutra, ja bum na stepenicama
![]() A baš bi voljela biti unutra sa vama!!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Kaj ti se istekla putovnica???
Primile buju i s međimurskom! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Drage moje međimurske djevijke tako bih rado sa vama popila kavicu. Pa zašto je taj Varaždin tako daleko????????
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Oprosti ako opet fitiljim,zanima me dali se obraćaš Miri 021 ili pišeš meni jer prema sadržaju pisma mislim da sam u pravu.Što se broja 021 tiče uvjeravam te da sam ja daleko iznad tog broja,daleko...daleko...POZZZZZZZ...
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
evo opet sam navratila ali sad ti ostavljam trag sa velikim zadovoljstvom sam uživalaaaaaaaa
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bravo za okićenu i osvjetljenu okućnicu!! A vidim i da se lojtra nosila jer ima panoramskih slikica!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Ovo nije ni s od slikica, neznam zakaj su takve slike, uživo izgleda čarobno a na slici kao da su krijesnice obojale guzice!!!!
Bit je još jedan fotosešn, pa budu valjda slikice bolje, ali mislim da je stvar u tome kaj fali snniiijjjeeggg, isuse da mi je netko rekao da ću ja reči da fali snijeg pitala bi ga jel nekaj popio!!!!!!!!!! Pusice svima!!! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |