Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 206207208209210 251> |
Korisnik | ||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hoya, ma tek je prelijepo kada padne snijeg, prošle godine je mm stavio one žarulje u crijevu po rubu pločnika, ma fenomenalno je bilo ali je bila teža stvar očistit snijeg da se ne oštete žaruljice, ali ja sam dala zabranu lopati za snijeg na tom dijelu, čistilo se svako malo samo metlom, a žaruljicama snijeg na grmičima ne smeta, dapače, još je čarobnije tako da ti samo nagovori svoje za žaruljice!!!
Anaida, Mira, ![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Ma mislim da djed Mraz nebi smio zalutati, pa osvjetlili smo dva stupa kod ulaza, osim ako sob Rudolf ne popije malo više, pa uopošte ne zamijeti svjetlo!! A kakve sam ja sreće, tko zna!!!!!!! |
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
|
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Divna, okićena okućnica! Još malo snijega i kao iz bajke
![]() |
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
U svako godišnje doba, u svako doba dana ovi pogledi sa odozgo na tvoje dvorište su predivni.
Zaista samo nedostaje snijeg.
Ja sam jučer prebirala po lampicama, a moji mi gvore: Nemoj, past će snijeg!
E pa baš zato! Nema mi lijepšeg ugođaja do li vidjeti okićeno dvorište i još pod snijegom!
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Pa lijepe su slikice.. Krisjesnice u noći. A kad zabijeli (vele da će sutra padati) bit će idilični ugođaj...
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
![]() ![]() |
||
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
Draga Free vrt je prekrasno okićen, kao iz bajke je. A još kad padne snijeg čarolija će biti potpuna.
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
ma predivnooo joj da ti je još ovoga mog snijega nbaciti malo onda bi sve upotpunila
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
ja volim lampice
![]() free, lijepo ste ukrasili dvorište ![]() ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
Free, prekrasno!
Znam da je uživo još ljepše! Tak zna i meni ispasti kad slikam nekaj svetleće po noći! Na jednoj imam ko da se Djed Mraz vozi s svojom partijom! Budem ju stavila na "svoju" ak ju pronajdem! |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
|
Free prelijepo je,uživaj i strpi se dan dva jer snijeg stiže sigurno da upotpuni tvoje bajkovito dvorište.
![]() |
||
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Lijepo je TM okitio dvorište,a ti molim te lijepo ne zazivaj snijeg,meni ga je već dosta,a najavljuju novi. |
||
![]() |
||
|
Ovo nije ni s od slikica, neznam zakaj su takve slike, uživo izgleda čarobno a na slici kao da su krijesnice obojale guzice!!!!
Bit je još jedan fotosešn, pa budu valjda slikice bolje, ali mislim da je stvar u tome kaj fali snniiijjjeeggg, isuse da mi je netko rekao da ću ja reči da fali snijeg pitala bi ga jel nekaj popio!!!!!!!!!! Pusice svima!!! |
||
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Bravo za okićenu i osvjetljenu okućnicu!! A vidim i da se lojtra nosila jer ima panoramskih slikica!
![]() |
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 206207208209210 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |