Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 164165166167168 245> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() poklon ti je prelijep
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
slažem se s antonijom!!! kuća ti je kao botanički vrt!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Mislim da si moram naći vremena i osobno pogledati ovo lijepo cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Kod tebe je sve cakum pakum
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasan cvijet, a ti si ga prekrasno uklopila u dekoraciju stola
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Prekrasno Anaida!
S obzirom da si nas žarila i palila s vrtom, nisam ni sumnjala da nas budeš iznevjerila s unutrašnjim biljem! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Antonija, Vilmač, Lantana, Mali Kaktus, Lovro, Gioiaa, Anastazija - liejpe vam i tople pozdrave šaljem, hvala što ste me posjetile.. Kod mene i jutros -7, najavili su nam snježne koke danas, bit će ih lijepo gledati kako plešu i padaju.. I opet će sve biti bijelo, bijelo..
Mali Kaktus - naravno da bi već trebala doći na kavicu i razgledavanje mojih lončanica..
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sad i ti imaš syngonanthus mikado, baš je lijepa biljčica
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prošla sam malo tvojim botaničkim vrtom po hodniku, zavirila kroz prozor u vrt, podragala Fifića koji se sklupčao na toplom (ovo naravno samo zamišljam!), ukratko uživala u toplini tvog doma..
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Noćas i jutros - pada, pada, pada... Sve je bijelo, bijelo.. Uh!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lepi moj različak, slike cvijeća u svako godišnje doba čovjeku raznježe dušu!
Dobro ti jutro!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Hoyček, jutro!!
A svima pozdravi uz moj trenutni pogled
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tvoj interijer je predivan.Uživam svaki put kad nešto slikaš. Lijepi prostor, puno biljki, za sve ima mjesta.... a slika stola kroz zastor je
![]() Snježni pogled je krasan. Kao pogled
![]() ![]() ![]() Fifi sigurno uživa sto posto!
![]() |
|
![]() |
|
Moj Fifi je samo kanale u snijegu "radio" jutros (od pola 5 do 5)
![]() ![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ne zavidim ti niti malo na ovoj bjelini, a niti na ovako ranom ustajanju
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Došla sam vidjeti kakva je situacija kod tebe i moram priznati da mi se više sviđaju one cvjetne slike sa prošle stranice...
Meni ne smeta snijeg vikendom jer ne moram na posao, stoga ti baš i ne zavidim na ovoj ranojutarnjoj avanturi... ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
nimalo ti ne zavidim na pogledu!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Blago tebi - ti znaš voziti po snijegu. Iza mene nikada ne ostaju tragovi kotača u snijegu . Bilo bi to opasno za okolinu |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
I meni su draže sunčane i rascvijetane slikice
![]() Al što je tu je
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 164165166167168 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |