Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 78> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A baš ste mogli malo sjesti za taj stol, svečano je ukrašen, bijeli stolnjak ....
Uf, stvarno je previše tog snijega |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Tu se nešto hvalite s 4 i pol centimetra snijega pa reko da vam pokažem što je pravi snijeg.
Otok htjeli mi danas ručati za tim stolom samo nisam imala dovoljne duboke tanjure
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Mi tu u Rijeci kukamo da imamo puno snijega, a kod tebe strašnoooo
![]() Ja bise smrzla brrrr....... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ovako gledajući od oka naslage na mojim vazama, kod tebe je dva i pol puta više snijega!
Je puno, ali je raaaavno. Probaj malo po stepenicama ili brijegu...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jutos čujem da ste na -21, pa Tija draga, a da se preseliš u toplije krajeve.
Eto ni Rijeka više nije privlačna, a nekada je za Primorje bila klima : Vruća ljeta i blage zime
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Leeedeno i kod mene!! Ista priča s tunelima u snijegu
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Koji je genije priroda,nema više zelenoga-sve je bijelo
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
RTL je sad javio ČK najhladniji, došla san da malo
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
jaoj tija kod tebe dugo ne svratih ... :)
pa eto sad sam navratio i obisao tvoje sumarke i bijlee pokrivace (BBBBRRR) jaoj kod nas pol metra a isto je brrrrr .... ljubice su ti za svaku pohvalu strelicije da i ne pricam svaka cast :) hoya ti je prekrasna a i sve ostalo joj da ad ne zaboravim onaj krasni dendrobium :) svaka ti cast osto bez teksta svratm opet pusa :) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tija, što smrzla ti se
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ma nisam se ja smrzla, zapravo samo sam malčice provirila nos van i to mi je bilo čisto dosta. Meni je obično svaka nedjelja radna (pri tom mislim na kućanske poslove), pa sam malo manje vaša. Dok napravim sve što sam si zamislila prođe vrijeme.
Moj Dadek je i danas ujutro bio na "položaju" i pofotkao ovo http://www.fotozine.org/?knjiga=galerije&poglavlje=4032&list=21485&element=410187, zanimljivo je da je i pred točno godinu dana bio kod nas debeli minus skoro pa identičan.
Pando, hvala na svemu , ali nekako mi se ne čini da si baš ostao bez teksta ili kako li tek izgleda dok si riječit? Pusa i tebi
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
predivna slika smrznute barke!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Snijeg, snijeg svuda, ali ovaj zamrznuti čun je čudesan! Čestitke tvom Dadeku, to je fotka za pamćenje!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
matsui ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Veljača 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 48 |
Auu ala je napadao! Mozes da napravis kucicu od snega u dvoristu, kao Eskimi :)
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Auuu, pa vi totalka zatrpani snijegom. Ništa vam ne preostaje nego sve troje na saonice pa niz neki brijeg.
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Auuuu imala sam drage goste a mene nema doma. Matsui, nekad ko klinka sam s bratom radila kućice u snijegu, a sad sam ti više za varijantu "kamin i razbuktala vatra u njemu"
![]() Volim vodu ali u tekućem agregatnom stanju kad se zove morem ili je u nekom bazenu pa još +35 stupnjeva i više e onda sam najsretnija.
Misty i Antonija hvala na lijepim riječima, prenjela sam Dadeku.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Čestitke tvom Dadeku na prekrasnoj slici,baš sam svom MM govorila da svo točno prije godinu dana imali isto takav debeli minus,ali mi smo naviknute nato,zar ne!
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Snijeg,snijeg svuda oko nas,sve pohvale za krasne snimke,i ja sam za varijantu pored vatre pa uživat u zimskoj idili
![]() |
|
![]() |
|
Mali kaktus, hladnoća je nešto na što se ja valjda nikad neću moći naviknuti. Ne volim kad imam hladne noge, ruke i kad mi je nos ledeni. Ili kad moram ujutro staviti na sebe pola ormara da bi mi bilo ugodno. Prihvaćam zimu ali ljeto je moje godišnje doba.
Hvala na čestitkama od vas obje u Dadekovo ime !
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Ma nije strašno, od aprila javljaju toplije vreme....
Čudno je ovo globalno otopljavanje, Jadransko more mrzne, a u Vojvodini nema ni 5 cm snega. I da, slika čamca je fenomenalna, mada ne volim zimu ni na razglednici... |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |