Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 165166167168169 245> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasno sobno cvijeće,a ti si veoma hrabra kad voziš po takvom vremenu, ali se ipak pazi
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
gledajući sliku, smrzla sam se
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Međimurje nam je jutros najhladnije u lijepoj našoj, bilo je - 20 celzijevaca.. Probala sam staviti slikice ali ne mogu-slaba mi je veza, morat ću sutra s posla.. Oko mene je sve bijelo, bijelo i hladno brrrrr, sada je -8.. Svi se grijemo oko kamina a van se samo na minutu, dvije izlazi. Drage moje, jučer ni meni nije bilo lako voziti na posao, baš sam se bojala.. Snijeg je padao nemilice, stakla su mi se ledila odmah i još sam vozila auto MM-a jer do svojeg nisam mogla, bio je u garaži a nisam mogla otvoriti ogradu radi snijega. Njegov je bio bliže cesti pa sam njega uzela. Zaista sam jučer u puno navrata pomislila kako mi nije trebala ta avantura, ali na posao sam morala stići, od 6 sam radila.. Hvala Bogu, sve je prošlo dobro ali nisam ni mogla voziti brže od 35km/h pa je to nekako išlo.. Puno gore je danas jer su se ceste koje nisu bile dovoljno očišćene zaledile. To je tada rulet. Danas, srećom, nikud ne moram ići!
Svima pusa!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Nek se tvoja jučerašnja avantura sretno završila i danas odmaraj, slijedeći tjedan kažu bit će bolje
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Nije lako ,temperature su preniske ,a gledam tvoje cviće u tvom domu ,izgleda fino i njegovano i svaka biljkica je sretnica koja dođe u tvoje ruke!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo sinoćnjih zimskih slikica!
Zadatak - pronađi psa na slici
![]() Evo i ovdje polarnog Fifića!
![]() A ovdje je zadatak - nađi ogradu na slici, visoka je jedan metar!!
Eto, takve su međimurske zime.. Na njih smo navikli.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
slike predivne a posebno polarni fifić moj hugo se nebi vidjeo iz ovolikog snijega
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Fifi pravo uživa, koliko snijega ima u tebe da je to strašno, neznam uopće kako funkcionirate!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Fifić zaista uživa,lijepo si poslikala
![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
biljke su ti za svaku pohvalu a i ti s njima :)
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Ma bogami opasna zima,ali ima ko da se raduje i njoj, to malo klupko zaista uživa
|
|
![]() |
|
Staze u snijegu za našg polarnog pesana!
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
wow vas je doslovce zatrpao snijeg!!!!!!! fifi uživa, a vama odraslima mogu mislit kako je -) svaki izlazak iz kuće-moćna mora!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Psić je usjajio dlaku na snijegu
![]() I kod nas je bilo dosta snijega, samo što mi budemo uvjek iznenađeni i bez lopata ![]() ![]() Prekrasne snježne slike ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ova slika mi je genijalna... ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Fifi baš uživa a vi lopate u ruke da možete doći do tople sobice
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Svuda je malo zabijelilo ali ovo kod tebe se može nazvati pristojnim snježnim pokrivačem. Nije mi žao, samo nek ostane kod tebe.........kad se zaželim snijega dođem na tvoju temu i divim se!
Kod mene se hvala Bogu topi i prava je bljuzga! Drago mi je da je malo palo ovog vikenda , samo zbog djece koja uživaju u igrama na snijegu!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Koliko snijega, fifi me oduševio, mogu misliti kako ste se smijali gledajući kako se on veseli snijegu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 165166167168169 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |