Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 245> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uzdahnula sam kad sam vidjela količine snijega.
Ali ovu sam sliku pokazala svima na poslu i ukućanima. Preslatko:
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Ne znam za tebe ali Fifi očito debelo uživa u zimskim radostima. Njoj očigledno ne smeta ogromna količina snijega, čak što više.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Anaida i vi ste imali pune ruke posla sa čišćenjem tog snijega. Da li se u međuvremenu uspjelo šta otopiti?
A fifi....baš se vidi da uživa.
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Tebi je lako naći Fifija u snijegu, kaj misliš kak je meni - i moj se obožava zavlačiti u snijeg, a bijeli je
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Čini mi se da Fifi i te kako uživa u tom dubokom snigu
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Siroti Fifić, a zamislite, mene Mirjam nagovara na anđelčiće u snijegu!!! Htjela bih vidjeti nju kako se koprca u ovom snijegu!!!!! Ja čak i vježbala dok me nitko nije vidio, ali crkla sam od smijeha!!!! Baš je ličilo na Fifijevo koprcanje dok se probija u snijegu!!! Pusica mila, uživaj kraj kamina uz topli čajek!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Koliko snijega, fifi me oduševio, mogu misliti kako ste se smijali gledajući kako se on veseli snijegu
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Svuda je malo zabijelilo ali ovo kod tebe se može nazvati pristojnim snježnim pokrivačem. Nije mi žao, samo nek ostane kod tebe.........kad se zaželim snijega dođem na tvoju temu i divim se!
Kod mene se hvala Bogu topi i prava je bljuzga! Drago mi je da je malo palo ovog vikenda , samo zbog djece koja uživaju u igrama na snijegu!
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Fifi baš uživa a vi lopate u ruke da možete doći do tople sobice
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ova slika mi je genijalna... ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Psić je usjajio dlaku na snijegu
![]() I kod nas je bilo dosta snijega, samo što mi budemo uvjek iznenađeni i bez lopata ![]() ![]() Prekrasne snježne slike ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
wow vas je doslovce zatrpao snijeg!!!!!!! fifi uživa, a vama odraslima mogu mislit kako je -) svaki izlazak iz kuće-moćna mora!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Staze u snijegu za našg polarnog pesana!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Ma bogami opasna zima,ali ima ko da se raduje i njoj, to malo klupko zaista uživa
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
biljke su ti za svaku pohvalu a i ti s njima :)
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Fifić zaista uživa,lijepo si poslikala
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Fifi pravo uživa, koliko snijega ima u tebe da je to strašno, neznam uopće kako funkcionirate!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
slike predivne a posebno polarni fifić moj hugo se nebi vidjeo iz ovolikog snijega
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo sinoćnjih zimskih slikica!
Zadatak - pronađi psa na slici
![]() Evo i ovdje polarnog Fifića!
![]() A ovdje je zadatak - nađi ogradu na slici, visoka je jedan metar!!
Eto, takve su međimurske zime.. Na njih smo navikli.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |