Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 204205206207208 251> |
Korisnik | ||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako je kod tebe prekrasno ukrašeno dvorište
![]() |
||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
|
![]() ![]() |
||
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Veliki pozdrav svim posjetiocima, drago mi je jako, ako moje slikice nekoga razvesele.
Nešto lutam danas vašim vrtičima, pasem okice, divim se ljubavi kojom ih pazite, znači nisam izgubljeni slučaj - ima nas više!!! Volim svoj vrt, brojim dane da ode ovo bijelo........čekam prvu visibabu, jer jaglaci su pod ovim snijegom rascvjetani, ušuškala sam ih prije ovog snijega, a i prvi pupići ruža nisu jako daleko, još dan ili dva!!!!! Morgen ![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Mirjam, anđelčić - ukopani u snijeg!!!! Legneš u snijeg i treba ti maska za disanje, premekan, presuh je!!! A da mašem rukama i nogama, izdjedalo bi da imam srčani udar!!!! Zadnji pokušaj - crkla sam od smijeha a mm skoro od smijeha pao s deke!!!! Dona je mislila da me netko napada pa i ona završila na meni!!! Rezultat - od smijeha i hrvanja sa pedeset-kilnom psinom bole me trbušni mišići!!!! |
||
|
||
![]() |
||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
|
Eto mene opet sada sam se
![]() |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Free ja svoj grunt ne bi mijenjala za sva blaga ovog svijeta,vidjet ćeš kad dođe proljeće kako je naše Međimurje lijepo,nema mu ravna
|
||
![]() |
||
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
|
Free,opet sam navratila da te pozdravim i uživam...
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
Ja volim dojti k našoj Free, i makar je snijeg kod nje ( i mene). tu je uvijek tak toplo!
![]() I najčešće dan započnem, kod nje: ta žena uvijek oraspoloži čovjeka(barem mene) svojimporukama! Ima neko čudno zračenje... pozitivno, da ne bu zabune! |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
|
Free prekrasno!!!
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
|
prekrasan ugođaj
![]() ![]() |
||
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
Draga Free ova zadnje slikice vrta pod debelim snježnim pokrivačem su stvarno lijepe, ali od tih -21 me hvata jeza.
Brrrrrr! |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Krasno, sve blješti |
||
![]() |
||
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
|
prekrasna idila :)
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Je, to su te naše međimurske varijable... Od ljetnih +30 do zimskih -20!!!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
|
pa ako si zainteresirana Triša, bi se mjenjala!!!!
Ja ovu smrzotinu mjenjam za Otok-ovu stazu ili parking Duda-lave, neću sada da kažem ali i neki otočić bio bi čisto OK!!!! Jel ti sada jasno zakaj ne volim jesen, iz jednog jedinog razloga, poslije jeseni dolazi smrzotina ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Draga moja prodaj sve i seli se iz te zamrzotine, pa ti nećeš vidjet sunca do maja.
![]() |
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
|
Ja sam očistila samo staze, a parking kod garaže i parking ispred kuće suprug očistio traktoričem-kosilicom, napravio ralicu za njega, pa da ne treba lopatati satima, četiri noći nije izlazio iz garaže a ja sam za to vrijeme visila na Cif-u!!!!!!
A nakon nočašnjih -21, vidjet ćemo kaj od biljčica bude dočekalo proljeće. Mislim da nakon ove temperature, svima će biti jasno zakaj ludim za morem, ljetom i vašim cvijećem!!!! |
||
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Je si li se načistila snijega draga moja,ili su to ostali ukućani napravili
![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 204205206207208 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |