Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 78> |
Korisnik | |
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sretan Bozic!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
A jel te današnje sunčeko izmamilo van, bar na kratku
![]() Ja bacila jedan fotoschuting na moje, pupoljčići već promaljaju!!!! Nije bilo +17 ali 13- 14 jedan mah sigurno jeeee!!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
dok ne poraste do barem 17 ja sigurno neću na autoput
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Danas je 8 stepeni, snega više nema.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
A mislim da nemaš ni tako duboke lonce, ali neki švedski stol bi se dao napraviti!!!! A mene Mirjam žica anđelčiča, pa kak da ga napravim u tak dubokom snijegu, mogle su ga raditi samo rječanke!!!!! Onaj naš je tak lagan, snjegović se neda napraviti, problem je i za grudu napraviti!!!! Pusa Tijček!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Da i ja sam čula tu skoro pa službenu informaciju da u travnju sljedi barem pet vrućih dana. Što će biti poslije? Da li će biti kišovit svibanj ili sunčan to nemam pojma.
More ako si čuo da se kraj Pirovca smrzlo, tamo ti se smrzne svake godine jer podzemnim tokovima dođe slatka voda iz Vranskog jezera pa more i nije toliko slano. (iz Pirovca mi je tatica rodom pa su me podučili)
Dok je fotka nastajala ja sam bila u krevetu i uopće me nije privlačilo da bih ja negdje išla.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
voki,
![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Ma nije strašno, od aprila javljaju toplije vreme....
Čudno je ovo globalno otopljavanje, Jadransko more mrzne, a u Vojvodini nema ni 5 cm snega. I da, slika čamca je fenomenalna, mada ne volim zimu ni na razglednici... |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Mali kaktus, hladnoća je nešto na što se ja valjda nikad neću moći naviknuti. Ne volim kad imam hladne noge, ruke i kad mi je nos ledeni. Ili kad moram ujutro staviti na sebe pola ormara da bi mi bilo ugodno. Prihvaćam zimu ali ljeto je moje godišnje doba.
Hvala na čestitkama od vas obje u Dadekovo ime !
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Snijeg,snijeg svuda oko nas,sve pohvale za krasne snimke,i ja sam za varijantu pored vatre pa uživat u zimskoj idili
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Čestitke tvom Dadeku na prekrasnoj slici,baš sam svom MM govorila da svo točno prije godinu dana imali isto takav debeli minus,ali mi smo naviknute nato,zar ne!
|
|
![]() |
|
Auuuu imala sam drage goste a mene nema doma. Matsui, nekad ko klinka sam s bratom radila kućice u snijegu, a sad sam ti više za varijantu "kamin i razbuktala vatra u njemu"
![]() Volim vodu ali u tekućem agregatnom stanju kad se zove morem ili je u nekom bazenu pa još +35 stupnjeva i više e onda sam najsretnija.
Misty i Antonija hvala na lijepim riječima, prenjela sam Dadeku.
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Auuu, pa vi totalka zatrpani snijegom. Ništa vam ne preostaje nego sve troje na saonice pa niz neki brijeg.
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
matsui ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Veljača 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 48 |
Auu ala je napadao! Mozes da napravis kucicu od snega u dvoristu, kao Eskimi :)
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Snijeg, snijeg svuda, ali ovaj zamrznuti čun je čudesan! Čestitke tvom Dadeku, to je fotka za pamćenje!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
predivna slika smrznute barke!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Ma nisam se ja smrzla, zapravo samo sam malčice provirila nos van i to mi je bilo čisto dosta. Meni je obično svaka nedjelja radna (pri tom mislim na kućanske poslove), pa sam malo manje vaša. Dok napravim sve što sam si zamislila prođe vrijeme.
Moj Dadek je i danas ujutro bio na "položaju" i pofotkao ovo http://www.fotozine.org/?knjiga=galerije&poglavlje=4032&list=21485&element=410187, zanimljivo je da je i pred točno godinu dana bio kod nas debeli minus skoro pa identičan.
Pando, hvala na svemu , ali nekako mi se ne čini da si baš ostao bez teksta ili kako li tek izgleda dok si riječit? Pusa i tebi
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tija, što smrzla ti se
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
jaoj tija kod tebe dugo ne svratih ... :)
pa eto sad sam navratio i obisao tvoje sumarke i bijlee pokrivace (BBBBRRR) jaoj kod nas pol metra a isto je brrrrr .... ljubice su ti za svaku pohvalu strelicije da i ne pricam svaka cast :) hoya ti je prekrasna a i sve ostalo joj da ad ne zaboravim onaj krasni dendrobium :) svaka ti cast osto bez teksta svratm opet pusa :) |
|
![]() |
|
RTL je sad javio ČK najhladniji, došla san da malo
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |