Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 78> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
voki,
![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Da i ja sam čula tu skoro pa službenu informaciju da u travnju sljedi barem pet vrućih dana. Što će biti poslije? Da li će biti kišovit svibanj ili sunčan to nemam pojma.
More ako si čuo da se kraj Pirovca smrzlo, tamo ti se smrzne svake godine jer podzemnim tokovima dođe slatka voda iz Vranskog jezera pa more i nije toliko slano. (iz Pirovca mi je tatica rodom pa su me podučili)
Dok je fotka nastajala ja sam bila u krevetu i uopće me nije privlačilo da bih ja negdje išla.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
A mislim da nemaš ni tako duboke lonce, ali neki švedski stol bi se dao napraviti!!!! A mene Mirjam žica anđelčiča, pa kak da ga napravim u tak dubokom snijegu, mogle su ga raditi samo rječanke!!!!! Onaj naš je tak lagan, snjegović se neda napraviti, problem je i za grudu napraviti!!!! Pusa Tijček!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Danas je 8 stepeni, snega više nema.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
dok ne poraste do barem 17 ja sigurno neću na autoput
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
A jel te današnje sunčeko izmamilo van, bar na kratku
![]() Ja bacila jedan fotoschuting na moje, pupoljčići već promaljaju!!!! Nije bilo +17 ali 13- 14 jedan mah sigurno jeeee!!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Sretan Bozic!
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sretan ti Božić draga Tija
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Tija sretan bozic!
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sretan Božić, tebi Dadeku i curički!
Vidim da te Otok šalje na piknik u snijegu!
![]() Dadek po običaju prekrasno slika!
![]() A Voki samo tebi šapće da će zatopliti - u travnju!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Sretan Božić !
![]() |
|
![]() |
|
Najljepša hvala svima na čestitkama!!!! Baš sam se iznenadila kad sam vidjela da mi je tema u aktivnima. Ovako ja dva dana nisam smjela za računalo, (Dadek uveo embargo) pa svima koji navraćaju u moju temu od srca želim sretan i blagoslovljen Božić. Bako vrlo orginalna čestitka.......e a kad bi znali da mi Voki ne šapuće samo o vremenu
![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
da, da... kao što rekoh zagreva se ceo sunčev sistem, tako da to nema veze sa uticajem čoveka, jer čoveci
![]() Eto o tome šapućemo ovih dana... ![]() |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
prekrasno ti je sve a božićnjaci :)
moj malo kasni al ima pupova :) isto je jako velik ko onaj tvoj manji |
|
![]() |
|
Trebam pomoć!!!
Free što su sniježnice???
Pando a što božičnjaci???
Voki vidiš ja mislila da o čisto drugom šapućemo, ti o Svemiru pričao a ja na druge stvari mislila .....
jedna onako usput.....
Veži me za sebe, Toše Proeski
Zauvijek tvoj, potpisujem
Na svaku ludost pristajem Zatvori me i baci ključ Da više niko ne može uć Osuđen na godina sto Ljubavi tvoje je premalo Biću tvoj štit od čelika Od mene sve nek se odbija Daj mi da potpišem Za ljubav kriv sam najviše Veži me za sebe usnama Veži na milijun godina Veži me, i tako nemam gdje U tvom srcu ja sam zarobljen Veži me za sebe rukama Veži na milijun godina Nek sam cijelom svijetu zabranjen Ja sam ti u srcu zarobljen Zatvori me i baci ključ Da više niko ne može uć Osuđen na godina sto Ljubavi tvoje je premalo Daj mi da potpišem Za ljubav kriv sam najviše Veži me za sebe usnama Veži na milijun godina Veži me, i tako nemam gdje U tvom srcu ja sam zarobljen Zauvijek tvoj, potpisujem Na svaku ludost pristajem Veži me za sebe usnama Veži na milijun godina Veži me, i tako nemam gdje U tvom srcu ja sam zarobljen Veži me za sebe rukama Veži na milijun godina Nek sam cijelom svijetu zabranjen Ja sam ti u srcu zarobljen |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Tija , potrefila si ! I ja volim njegove pjesme ! Nazalost , njegovu nesrecu smo dozivjeli za vrijeme boravka u HR .
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Mislim da te Free pita za snježnicu ili Iberis sempervirens. Cvjetovi su bijele boje i visoka je negdje cca 20 cm. Mislim da kod mene cvate u IV mjesecu. To je zimzelena biljka. To je jedina biljka za koju znam da se zove snježnica. Sretni ti ovi blagdani i sve najbolje u Novoj godini! ![]() |
|
![]() |
|
Gute, ja ti uvijek barem nekom potrefim, ali sebi volim ugoditi dobrim pjesmama.
Nataly hvala za snježnicu, valjda je to to. Imam je u vrtu.
Hvala na lijepim željama te ih uzvračam.
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Neki sniježnicom zovu kukurjek (Helleborus)!
Sniježni pozdrav! ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Da, da, sigurno je Free na kukurijek mislila.. Znaš da te o njemu ispitivala na kavici!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |