Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 203204205206207 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2010 u 20:44

Uploaded with ImageShack.us

Sniježna čipka, nadam se, još jedan dan sunca i nemmmaaa je više!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2010 u 20:43

Jedan sunčani topli dan i mene hvata euforija, ali euforija sa današnjim danom uhvatiila je još i moju magnolijicu, pup do pupa, bit će cvijetić do cvijetića!!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2010 u 20:41

Malecki ali jako bujan mladi digitalis, pun ih je vrt, izviruju iza svakog ugla!!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2010 u 20:40

Pa nek mi netko kaže da proljeće nije blizu, jaglaci i mladi pakujčići  pupaju!!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2010 u 20:39

Jel da, da jadno izgledam, očerupan kao kokoška, ali sada ću ja krenuti, ne sekiram se ja što mi fali pola grančica!!!!   Sretan sam kaj moje mladice  krase još krasnije  forumske vrtiće po cijeloj lijepoj našoj!!!! 

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2010 u 20:37

A sada slijede otoci i poluotoci snijega, koji su još ostali nakon današnjeg krasnog dana,  ili male oazice u snijegu, kako tko voli!!!!  Ali ima ih sve više a snijega sve manje!!!

Danas mi je mm rekao da se svugdje oko nas već snijeg otopio sam je kod nas još bijelo!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2010 u 20:36
<script src='http://img812.imageshack.us/shareable/?i=p1211995.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>

Mladim pupoljčićima žednjaka hladnoća godi, kad vidim ove slatke pupiče ZNAM da nije daleko Proljeće, još 100 dana do njega!!!!   UUHHHH

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2010 u 20:35

Čuvar-kučice nalene, posađene u jedan krasan panjić, jedva čekam da se razrastu po panju!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2010 u 20:33

Ovi malecki slatkiši posađeni su u panj, ali drže se jako solidno, hladnoću ni ne osječaju!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2010 u 20:32

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2010 u 20:30

U kamenjaru sa biljčicama forumašica, ispod snijega promolio je procvjetane glavice mali stidljivko, cakani, drži se kao pravi pionir!!!!

Ja sam ga samo počešljala prstičima, i skinula malo snijegiča sa njega da vam se cijeli pokaže a slikica ispod je jadničak prije moje malecke pomoći!!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2010 u 20:25

Moj morski konjic, iz Kopije Anaidinog vrta, smrzavica je srušila ali on je opet na početnom položaju!!!!  Uspravan kao u moru!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2010 u 20:24

Acantus, donijet sa M.lošinja, preživio -21, za sada se drži jako krasno, listići su ok zeleni, valjda će preživjeti ostatak zime što sljedi, a za svaku sigurnost tri su posađena u teglu i sklonjena u zimski vrt!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2010 u 20:22

Pola grmića je pocrvenjelo od hladnoće a pola se još drži lady!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2010 u 20:20

Današnje slikice, prelijepi sunčan proljetni dan, a mladi lukić je nehotice zalutao u ovaj filmić tj teglu!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2010 u 20:15

Hladnoča je mojim čuvarkućama podarila crveno ruho, malo je slikica mutna, ali to je normalno za mene, veli mm!!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 11:56
A moja Dona je ludara u snijegu, u šetnju idem čim dalje od kuće pa se tamo do mile volje naludiramo, samo postoji problem-nesmije namirisat trag zeca ili srne, e onda naspupa slalom na trbuhu, mome, i po koljenima, a završim i sa ustima punim snijega!!!!  Koji bi to šaljivi video bio!!!!!

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 09:43
Free - tvojom si me pričom sjetila na jedan doživljaj mojeg bratića. Bio je na sanjkanju u Austriji i bacio se u snijeg, isto tako uživajući. Odjednom je do njega dotrčao neki ppas (ne mogu se sjetiti pasmine) i počeo oko njega kopati i izvlačiti ga van za jaknu i tako sve dok nije dotrčao i vlasnik i pozvao ga k sebi!! Eto kako dragi peseki brinu o nama!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 07:35
Originalno poslano od člana freeland44 freeland44 napisao:

SmileUz svu lipotu koja je kod tebe napravljena za proslavu nadolazećih blagdana,meni ovakvi prizori su prekrasnismile71
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 00:39
AAAA, nemoj mislit da neće pasti jedan samo za tebe, ali moram te vidjeti dok budeš gledala mog anđelčića jer ćeš se i ti valjati od smijeha!!!!
A susjedi me ne mogu vidjeti, dvorište je ograđeno smaragdnim tujama koje šišam na visinu da se ne vidi unutra tako da ljeti padne i sunčanje u toplesuConfused, samo se trebam paziti školskog autobusa, da sirota djeca nemaju traume!!!smile226

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 203204205206207 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.