Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 166167168169170 245> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siroti Fifić, a zamislite, mene Mirjam nagovara na anđelčiće u snijegu!!! Htjela bih vidjeti nju kako se koprca u ovom snijegu!!!!! Ja čak i vježbala dok me nitko nije vidio, ali crkla sam od smijeha!!!! Baš je ličilo na Fifijevo koprcanje dok se probija u snijegu!!! Pusica mila, uživaj kraj kamina uz topli čajek!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Čini mi se da Fifi i te kako uživa u tom dubokom snigu
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Tebi je lako naći Fifija u snijegu, kaj misliš kak je meni - i moj se obožava zavlačiti u snijeg, a bijeli je
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Anaida i vi ste imali pune ruke posla sa čišćenjem tog snijega. Da li se u međuvremenu uspjelo šta otopiti?
A fifi....baš se vidi da uživa.
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Ne znam za tebe ali Fifi očito debelo uživa u zimskim radostima. Njoj očigledno ne smeta ogromna količina snijega, čak što više.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Uzdahnula sam kad sam vidjela količine snijega.
Ali ovu sam sliku pokazala svima na poslu i ukućanima. Preslatko:
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Otopilo se, lijepe moje, dosta snijega kod nas! Ponegdje se već vidi i travica a ima i dosta blata.. Sad svaki put kad ulazi u kuću Fifi mora biti strpljiv jer ima 4 fest zmazane noge koje mu moram obrisati
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Puno nježnosti, topline i zadovoljstva ti želim
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Za sve vas koji mi naiđete ovih blagdanskih dana..
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pokupila sam samo ovo što se rasulo oko kolača, da bude i za druge
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Sretan ti Božić i hvala na kolaču !
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Draga Anaida, hvala ti na lijepoj čestitki.
Sretan i blagoslovljen Božić ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Sretan Božić
![]() |
|
![]() |
|
Puno hvala svima!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ima li još kolača?
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Anaida , jesi ovaj Christstollen sama pravila ? Velicanstveno izgleda , sigurno isto tako fino i smeka ! ![]() |
|
![]() |
|
Ima kolačića Božićnih, a i ma i stollen.. Ali kupljen
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Evo i mene na kolačiće,nadam se da nisam zakasnila
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 166167168169170 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |