Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 78> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Tija SRETNA ti Nova 2011.g.,sve zelje da ti se ostvare
![]() ![]() Detlji sa jelkice su ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Nešto se mi je ovih dana štucalo, sada vidim da me se spominjalo!!!!I kod mene bio embargo ali svako malo kad nitko nije vidio ja skoknula na sekundu na CIF!!!! A vidim da si saznala kaj su snježnice, ma ne moraš se bojati, ja ću se jednako radovati i slikici tvojim propupalih i rascjetalih kao da su moji !!!! Veliki pozdravčići!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Svima koji posjećuju moj "Mali gradski vrt" sretna nova 2011 godina!!!!
![]() detaljići s jelkice
![]() ![]() ![]() Situacija od maloprije na dvorištu......
![]() ![]() ![]() ![]() E ovak imam tri Amarilisa i pažljivo upijajući sve Vokieve instrukcije, rezultat je ovakav, jedan je lijepo izbacio cvijetnu stapku, a ostala dvojica niti makac......najljepše od svega će biti, a čini mi se da je tako da će me cvijetom obradovati Mimarin koji je u koferu došao iz Srbije i sjetila ga se izvaditi tek drugi dan . To je samo dokaz da je poklonjen s puno puno ljubavi.
![]() Jaglac, dobiven od svekrve i svekra
![]() I moj mali Mikica.....
![]() Naravno pjesmica za početak nove
Dino Dvornik "Ljubav se zove imenom tvojim"
...znas, ponekad se pitam...
...jeli bas moralo toliko dugo bez tebe... ...probaj zamisliti kako je teško... ...voziti se nocu kroz pusti grad... ...u drustvu gospodje samoce... ...i zbog toga se nemoj dosadjivati... ...kad pretjeruju sa njeznostima... ...jer za tebe, ljubavi moja... ...njeznost je jedina istina... ...na licu ti vidim da si u snovima sretna... ...a ja vise ni sam ne znam... ...ima li razloga spavati... ...jer suvise je lijepo uzivo vidjeti san... ...ljubav se zove imenom tvojim... ...da ti si ta, samo meni potrebna... ...tvoje lice njezna je, moja istina... ...tvoje tijelo osjecam i budi me tvoj dah... ...uuuuuuuh ja volim te... ...jer ova noc je iskrena, poput nas... ...samo ti sve tajne znas o meni... ...moja ljubavi... ...sve ono sto sam ja... ...samo ti... ...ti jedina si sreca mojoj istini... ...moja ljubavi... ...nikad nisam kao tebe nikog volio... ...cak sam radi drugih zena sebe lagao... ...vjerovao nisam nikad da sreca postoji... ...tek sad vidim sto je prava snaga ljubavi... ...sreco moja, HVALA ti za sve... ...samo ti sve tajne znas o meni... ...moja ljubavi... ...sve ono sto sam ja... ...samo ti... ...ti jedina si sreca mojoj istini... ...moja ljubavi.. |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
tebi i Dadeku sve najbolje u Novoj!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Sretna Nova godina
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Vidiš Anaida toga se nisam sjetila, zapravo nisam ni čula da neko Kukurjeke zove snježnicama mada postoji logika zašto. Cimi hvala na identifikaciji.
Triša da znaš da je hladno i uopće mi se neda pretjerano biti vani ako baš ne moram. Vidjela sam danas u letu da su pojedine biljke u ležećem položaju i mislim da sam vidjela da se moji Helleborusi spremaju cvasti i to je sve.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tija dali ti je zima
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Da, da, sigurno je Free na kukurijek mislila.. Znaš da te o njemu ispitivala na kavici!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Neki sniježnicom zovu kukurjek (Helleborus)!
Sniježni pozdrav! ![]() |
|
![]() |
|
Gute, ja ti uvijek barem nekom potrefim, ali sebi volim ugoditi dobrim pjesmama.
Nataly hvala za snježnicu, valjda je to to. Imam je u vrtu.
Hvala na lijepim željama te ih uzvračam.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Mislim da te Free pita za snježnicu ili Iberis sempervirens. Cvjetovi su bijele boje i visoka je negdje cca 20 cm. Mislim da kod mene cvate u IV mjesecu. To je zimzelena biljka. To je jedina biljka za koju znam da se zove snježnica. Sretni ti ovi blagdani i sve najbolje u Novoj godini! ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Tija , potrefila si ! I ja volim njegove pjesme ! Nazalost , njegovu nesrecu smo dozivjeli za vrijeme boravka u HR .
|
|
![]() |
|
Trebam pomoć!!!
Free što su sniježnice???
Pando a što božičnjaci???
Voki vidiš ja mislila da o čisto drugom šapućemo, ti o Svemiru pričao a ja na druge stvari mislila .....
jedna onako usput.....
Veži me za sebe, Toše Proeski
Zauvijek tvoj, potpisujem
Na svaku ludost pristajem Zatvori me i baci ključ Da više niko ne može uć Osuđen na godina sto Ljubavi tvoje je premalo Biću tvoj štit od čelika Od mene sve nek se odbija Daj mi da potpišem Za ljubav kriv sam najviše Veži me za sebe usnama Veži na milijun godina Veži me, i tako nemam gdje U tvom srcu ja sam zarobljen Veži me za sebe rukama Veži na milijun godina Nek sam cijelom svijetu zabranjen Ja sam ti u srcu zarobljen Zatvori me i baci ključ Da više niko ne može uć Osuđen na godina sto Ljubavi tvoje je premalo Daj mi da potpišem Za ljubav kriv sam najviše Veži me za sebe usnama Veži na milijun godina Veži me, i tako nemam gdje U tvom srcu ja sam zarobljen Zauvijek tvoj, potpisujem Na svaku ludost pristajem Veži me za sebe usnama Veži na milijun godina Veži me, i tako nemam gdje U tvom srcu ja sam zarobljen Veži me za sebe rukama Veži na milijun godina Nek sam cijelom svijetu zabranjen Ja sam ti u srcu zarobljen |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
prekrasno ti je sve a božićnjaci :)
moj malo kasni al ima pupova :) isto je jako velik ko onaj tvoj manji |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
da, da... kao što rekoh zagreva se ceo sunčev sistem, tako da to nema veze sa uticajem čoveka, jer čoveci
![]() Eto o tome šapućemo ovih dana... ![]() |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Najljepša hvala svima na čestitkama!!!! Baš sam se iznenadila kad sam vidjela da mi je tema u aktivnima. Ovako ja dva dana nisam smjela za računalo, (Dadek uveo embargo) pa svima koji navraćaju u moju temu od srca želim sretan i blagoslovljen Božić. Bako vrlo orginalna čestitka.......e a kad bi znali da mi Voki ne šapuće samo o vremenu
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Sretan Božić !
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sretan Božić, tebi Dadeku i curički!
Vidim da te Otok šalje na piknik u snijegu!
![]() Dadek po običaju prekrasno slika!
![]() A Voki samo tebi šapće da će zatopliti - u travnju!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Tija sretan bozic!
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sretan ti Božić draga Tija
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |