Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 94> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E draga dobro ti nama došla,tješi se da i mi koji smo stalno tu imamo smznutih biljkica,ali ne bi mi bili cvjetoljubci da ne krenemo sa novim biljkicama
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Gute ne brini, bit će pelcera još
![]() ono kaj je bilo u zemlju sigurno je preživjelo zagorsku zimu i jedva čekam sličice ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Natalija , u momentu nemam slikica koje bi stavila ! Na zalost , skoro sve je pomrzlo ! Nesto sam vec posijala i cekam da proklije .
Jucer sam na ZG kavici od Kat.ree dobila sadnice koje sam danas odmah posadila ! |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
gute pogledala sam ti slike biljaka i stvarno su (bile) jako lijepe , nadam se da nije sve crno kako izgleda, da ne kažem promrzlo
sigurna sam da ćeš ove godine lijepo obnoviti svoj vrt i biljke u njemu |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Dobro došla, veselim se suboti da se konačno i osobno upoznamo
![]() A biljčice ćeš pomalo nadoknaditi. Nažalost to se dešava kad nisi stalno prisutna. No nemoj se previše žalostiti..... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Dobro došla draga! Nemoj biti žalosna, bit će novog cvijeća, došla si u pravo vrijeme, proljeće tek počinje, brzo ćeš ti nadoknadit smrznuto. |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Mali Kaktus
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dobro došla kući
![]() |
|
![]() |
|
Evo nas , tu smo ! 1250 km imamo iza sebe ! Malo se odmorimo do subote pa dodjemo , ja se nadam , na RI-ZG kavicu !
![]() Inace , katastrofa ! Dosta toga se je smrznulo ! Nije nam pospremljeno kako treba ! Zalosna sam , jako zalosna ! ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Malo dođi i u svoje zagorje pa nam nešto reci
![]() Dugo te ovdje nema draga, samo si tamo na klopici
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Puno cvijeća i dobru godinu ti želim.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Bila nam sretna i vesela,SRETNA NOVA
![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() Još uvijek vrijedi : SRETNA TI NOVA 2011.
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima skupa na iskrenim zeljama
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Dobrodošlicu ti želim.I ja prošetala tvojim vrtom.Sviđa mi se sve posebno fuksija,preslatka je.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ostvarenje svih želja i snova kroz 2 011 godinu od srca ti želim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Svratim ja kod tebe, ali onako tiho prošećem, a danas ipak je red da i pohvalim
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i ja kao i baka tek sad vidjela tvoje cvijeće, pa lijepo ti je, raznobojno, a nadma se kojoj novoj slici i iz tvojeg sadašnjeg okruženja
![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |