Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 245>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2011 u 11:40

ako bismo se ugrijali - evo nas u kući, uz sobne biljkice.

Ova me begonija odlučila razveseliti cvjetićima

Guzmania se crveni idalje u društvu zelenih prijatelja

A i ovdje imamo neke zanimljive biljkice - polica s darovima je ovo! Tu sretno rastu i darovi Bromelije, Hoye, Lantane, Malog Kaktusa.. Tu odmah imamo i pogled na moj bijeli smrzniuti vrtić!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2011 u 23:07
I ja sam ovako kasno šetala u tišini ove zimske noči i uživala,zaista ti hvala na ovako divnim slikama,a tebi i tvojoj obitelji sve želje da se ispune i još dugo ,dugo da nam poklanjaš ove prekrasnesmile79 slikice
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2011 u 22:30
Mile moje, hvala vam na posjeti, lijepim mislima i željama!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2011 u 21:02
Prekrasne slikice.
Tebi i tvom suprugu želim sretnu Novu godinu i ostvarenje svih želja
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2011 u 12:58
Draga Anaida, nadam se da si blagdane provela u sreci i veselju,ja sam imala goste i nisam imala vremena za CIF ,tako da kasnim sa ljepim zeljama,zelim ti da ova 2011-ta bude srecnija i veselija za tebe,da ti donese puno divnih trenutaka

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 20:17
smile199 sam i ja !
Draga Anaida, želim ti sve najbolje u Novoj godini !!!!!!
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2011 u 14:40
Evo i mene u tvom vrtu poslije ovih smrzotina,ali ja ni ne sumnjam da će kod tebe opet biti sve zeleno i rascvitano!Lipe si nam slike podarila iz svoje okolineThumbs%20UpSretna ti Nova godinasmile151smile154
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2011 u 11:05
Anaida sve najbolje u 2011 puno zdravlja,sreće i naravno cvijeća.
Lijepo sam se našetala sa tobom kraj Mure.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2011 u 06:14
Uživala sam u ovoj šetnji Međimurjem na koju si nas povela! Svaka slika je cijela mala priča! Nekako mi se nametnula misao da su taj prolaz koji ste pronašli ostavili hobiti kako bi svakome tko kroz njega prođe ispunili jednu želju. Jesi li i ti imala takav dojam?
Uz sve najbolje u Novoj, ja ti od srca želim ispunjenje tvoje najveće želje!

Time is something you can never get back..
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2011 u 05:59
Cure, hvala vam što ste prošetale sa mnom!
P.Bosmans
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2011 u 17:11
Lijepe slike Clap. Sve nabolje ti želim!
život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2011 u 17:02
Jutros sam šetala uz more, a popodne uz rijeku, ma glavno da je neka voda u pitanju.

Krasne slike Anaida
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2011 u 16:15
Baš lijepo!
šetnja uz Muru, zzzzzzzzzzzzzzzzimmmmaaaaaaa!

Sve najbolje!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2011 u 15:53
Bila i ja na novogodišnjoj šetnji kod tebe i na našoj lijepoj MuriTongue
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2011 u 15:40

Netaknuta priroda je uvijek divna...

Inače ovdje uvijek ima ribiča, ali i oni i ribe ispod ledenog pokrivača miruju.. Jezerce Žužička. Vidite li krugove na ledu? Igra se voda ispod površine, tu joj je valjda vrtuljak Smile

A evo i nje - kraljice Mure! Sada, u svojem koritu, djeluje mirno, plaho, neopasno..  A često nam utjera strah u kosti kad se razlije sve do nasipa koji je bar 1 km udaljen od korita. Obala s druge strane je Mađarska.

A i ovo drvo prema Muri stremi.. Toliko ga je rijeka privukla da se na zemljicu spustilo, leglo na obalu i sluša šum vode..

Kao što je i Medvjed našao svoj ulaz ka hobitima, evo i našeg, međimurskog prolaza..

I tim smo se prolazom mi vratili sa šetnje uz Muru u naš međimurski dom! Hvala kaj ste šetali s nama, dođite nam opet i nek vam sve na dobro dođe u godini ovoj!
P.Bosmans
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2010 u 18:55

Baš lijep ukras!
I tebi svako dobro u Novoj!smile149
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2010 u 18:05
I tebi svako dobro mila mojasmile133
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2010 u 16:13
disno si ukrasila, bravo
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2010 u 14:56
Svako Vam dobro, moji dragi!!

P.Bosmans
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2010 u 23:37
Prekrasne slikice, Fifi je presladak.

Hvala na kolačima, ja sam bila bezobrazna, pa sam pojela čak dvije šnitice

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.