Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 78> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mari već sam ti ja jednom napisala da mi je Čupi sličan mom Mikici.
Maslačak još samo koji tjedan pa će se i zbilja imati što vidjeti kod mene.
Gute iskreno jedva čekam kad će opet biti sve zeleno i šareno,ali bit će i to uskoro.
.... i da danas sam konačno napravila neku mini inventuru i moram primjetiti da sam vrlo zadovoljna, za sad je preživjelo sve......baš se veselim proljeću....
Jedna stara jako stara Severinina.....
Svaki moj dan ti obojiš osmijehom |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sad je bijeljina , jednog dana ce sve biti opet zeleno i sareno !
I jedno i drugo je prekrasno ! |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
kod tebe je krasna zimska idila... ima stvarno svega kod tebe za vidjeti..
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Moj Mikica je Veliki dečko.......trebaš ga vidjeti
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prekrasan vam je bor, ali ja sam zastala ne jednoj činjenici - kaj Mikica ima 8 kg!!?? Olalalala, kakav je to veliki dečko - moj Fifi ima 7 kg! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Vilmač hvala!!! Neku večer sam mislila na tebe i da li kojim slučajem gledaš HRT-2. program.
Nataly, bez problema prezimljava i to u tegli već evo treću zimu.
Sunčeko hvala na lijepim željama koje uzvračam. Micek se zahvaljuje
![]() Bergenijo draga hvala na svemu, ali meni ti dosta te bijele romantike.
Iako moram priznati da je bolje da je snijeg preko biljaka jer onda dok se otopio skoro me trefilo za srce. Biljke je onaj prvi teški mokri snijeg naprosto spljoštio. Mogle bi sve komotno u herbarij, bez da ih prešam u nekim teškim knjigama. Dadek je samo onak bojažljivo me pitao "to se bude sve oporavilo?". Valjda se bude i ja se toplo nadam.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijepo uređena kuća, u blagdanskom ozračju..............ali ništa manje romantično nije ni u dvorištu
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Tija, svako dobro u novoj godini!
Lijepi ukrasi za bor, pusa miceku! ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Zar ružmarin može tako prezimti, ne smetaju mu niske temperature?
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
krasan borić!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ovakoc, tu su ti mini ruže, engleska ruža, ružmarin, maslina, božuri i šimšir.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Meni se najviše sviđa slika ukrašene jelkice, djeluje mi "čarobno".
Koje su ti biljke posađene u ovim vazama vani? ![]() |
|
![]() |
|
Gioiaa najljepša ti hvala na lijepim željama za novu godinu! Uređenje bora je zajednički posao Dadeka i mene (Mija je izdržala do pola a onda je otišla baki i dedi), po nekoj slobodnoj procjeni jer još brojili nismo na boru je 500 kugli i raznoraznih ukrasa. Kad krenemo kititi dragi veli "pa nećemo valjda sve staviti?", pa ko je još vidio da postoji višak ukrasa za bor?
Gogiću na boriću je toliko anđela-čuvara koliko ih i imam u stvarnom životu....Fotka za skupocjenu "Kitekat" bombonjeru. Uživo je još bolji a inače ima 8 kila. Maza je velika ali ne voli se čuvati.
Bako i Antonija mi kupujemo svake godine mali bor , ali onda ipak ispadne da ima 2 i više metara, pa ga režemo.
Anastazijo hvala i tebi također sve najbolje.
Kumo budi sretna da ti se nije uvukao u krevet, jer da ti se bacio na noge pitanje da li bi mogla stajati kraj sudopera
![]() ![]() Moji Amarilisi su odavno izašli iz "frižidera", ja sam imala privatne instrukcije (zato tava za palačinke ide preko granice
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Moram dati malu ispravku da se Mikica ne naljuti
![]() ![]() Bor vam je prelep a za bastu i taj sto me vezu lepa secanja, pa mi je toplo u njoj i po ovom snegu. Dobro si me podsetila da izvadim amarilise iz frizidera i posadim ih a taj umalo da se vrati odakle je i krenuo, zato sada mora dobro da se pokaze ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Želim ti sve najbolje u Novoj godini !
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijep ti je bor, vrt pod snijegom odiše mirom i nekako mi je uspavan! amarilisi će cvijetati na proljeće vani, ako neće sada! ljubimica mica-maca je slatka!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Da počnem od Mikice... pa to je prava glumica.Koja poza!
Vrt je dražestan i pod snijegom.Vidim da ga imaš sad premalo...
![]() ![]() A bor je prekrasan. Sam bor oblikom i širinom a onda i ukrasi!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Evo i na forumu ti želim sretnu novu! Pa tvoj vrt i kuća pričaju pravu zimsku bajku. Jelka, ukrasi, mačak, jaglac, amarilis.... milina!
Studiram te tvoje fotke i ne znam koju bih nazvao najboljom. Vrt izgleda kao da je naslikan, ukrasi kao da poziraju za božićnu čestitku....
Pošto volim anđele, mislio sam reć da je anđeo najljepši.... no ipak ću reći da mi je najljepša fotka onog živog anđela, tvog bundastog mačka. Prava fotografija za bombonjere ili tako nešto. Htio sam reć da je savršena za mačju hranu, ali ne, ne, ne... to bi morala biti fotografija na nekoj finoj, skupocjenoj bombonjeri....
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Borić i ukrasi na njemu su ti jako lijepi,ali Mikica je najjjj
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |