Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 245> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ako bismo se ugrijali - evo nas u kući, uz sobne biljkice. Ova me begonija odlučila razveseliti cvjetićima
Guzmania se crveni idalje u društvu zelenih prijatelja
A i ovdje imamo neke zanimljive biljkice - polica s darovima je ovo! Tu sretno rastu i darovi Bromelije, Hoye, Lantane, Malog Kaktusa.. Tu odmah imamo i pogled na moj bijeli smrzniuti vrtić!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
I ja sam ovako kasno šetala u tišini ove zimske noči i uživala,zaista ti hvala na ovako divnim slikama,a tebi i tvojoj obitelji sve želje da se ispune i još dugo ,dugo da nam poklanjaš ove prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mile moje, hvala vam na posjeti, lijepim mislima i željama!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasne slikice.
Tebi i tvom suprugu želim sretnu Novu godinu i ostvarenje svih želja
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Draga Anaida, nadam se da si blagdane provela u sreci i veselju,ja sam imala goste i nisam imala vremena za CIF ,tako da kasnim sa ljepim zeljama,zelim ti da ova 2011-ta bude srecnija i veselija za tebe,da ti donese puno divnih trenutaka
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() Draga Anaida, želim ti sve najbolje u Novoj godini !!!!!! |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Evo i mene u tvom vrtu poslije ovih smrzotina,ali ja ni ne sumnjam da će kod tebe opet biti sve zeleno i rascvitano!Lipe si nam slike podarila iz svoje okoline
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Anaida sve najbolje u 2011 puno zdravlja,sreće i naravno cvijeća.
Lijepo sam se našetala sa tobom kraj Mure. |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Uživala sam u ovoj šetnji Međimurjem na koju si nas povela! Svaka slika je cijela mala priča! Nekako mi se nametnula misao da su taj prolaz koji ste pronašli ostavili hobiti kako bi svakome tko kroz njega prođe ispunili jednu želju. Jesi li i ti imala takav dojam?
Uz sve najbolje u Novoj, ja ti od srca želim ispunjenje tvoje najveće želje! ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Cure, hvala vam što ste prošetale sa mnom!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepe slike
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jutros sam šetala uz more, a popodne uz rijeku, ma glavno da je neka voda u pitanju.
Krasne slike Anaida |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Baš lijepo!
šetnja uz Muru, zzzzzzzzzzzzzzzzimmmmaaaaaaa! Sve najbolje! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bila i ja na novogodišnjoj šetnji kod tebe i na našoj lijepoj Muri
![]() |
|
![]() |
|
Netaknuta priroda je uvijek divna...
Inače ovdje uvijek ima ribiča, ali i oni i ribe ispod ledenog pokrivača miruju.. Jezerce Žužička. Vidite li krugove na ledu? Igra se voda ispod površine, tu joj je valjda vrtuljak
![]() ![]() A evo i nje - kraljice Mure! Sada, u svojem koritu, djeluje mirno, plaho, neopasno.. A često nam utjera strah u kosti kad se razlije sve do nasipa koji je bar 1 km udaljen od korita. Obala s druge strane je Mađarska.
![]() A i ovo drvo prema Muri stremi.. Toliko ga je rijeka privukla da se na zemljicu spustilo, leglo na obalu i sluša šum vode..
![]() Kao što je i Medvjed našao svoj ulaz ka hobitima, evo i našeg, međimurskog prolaza..
![]() I tim smo se prolazom mi vratili sa šetnje uz Muru u naš međimurski dom! Hvala kaj ste šetali s nama, dođite nam opet i nek vam sve na dobro dođe u godini ovoj!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Baš lijep ukras! I tebi svako dobro u Novoj! ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I tebi svako dobro mila moja
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Svako Vam dobro, moji dragi!!
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Prekrasne slikice, Fifi je presladak.
Hvala na kolačima, ja sam bila bezobrazna, pa sam pojela čak dvije šnitice ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |