mali je vrtić ograjen, ograjen... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 36> |
Korisnik | |
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Svima hvala, a i ja ne mogu dočekati proljeće jer sam posadila masu lukovica, svakako sam kombinirala, nastojala sam da izgleda kao da je samoniklo, pa me zanima što će od svega ispasti.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Unatoc zimi kod tebe je sve lijepo zeleno i strpljivo ceka proljece da ide opet van
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
dugo nije bilo slika od tebe i sad odjednom bum, masu lijepoga cvijeća si nam pokazala, ona sparoga mi je jako neobična i lijepa!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Svako dobro u novoj godini!
Lijepe zelene biljčice si nam pokazala.
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
svima hvala, već sam malo i porasla od tih pohvala
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepe i raznolike biljkice kod tebe, draga GT!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Za tvoje biljke cista petica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
To sam mislila i ja dok sam kupovala, ali na računu je pisalo osmatus. Vidiš mogla bi sliku staviti pod identifikaciju, možda dobijemo potvrdu kaj je to. |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
krasno i napredno cvijeće,naravno ne ureklo se,a i meni se dopada božikovina ili već kako se zove
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo ti se drži ovaj asparagus
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Imaš krasne biljke, lijepe i raznovrsne.
A ova za koju kažeš osmathus - zar to nije božikovina? |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Puzavci sa prethodne strane su od naše Lovro, (Lovro veliko hvala, a njih sram bilo nek samo lijepo rastu) a oni sukulentići (bar mislim da jesu) na zadnjoj slici su me toliko očarali da sam i njih kupila ne pitajući kako se zovu.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
kupila sam u bauhausu, vidjelo mi se, a da nisam ni pogledala tamo kak se zove. Doma sam na računu pročitala da se zove "Osmathus". |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
To je onaj asparagus mačji rep, vrijeme mu je mirovanja,ali on mi je ipak potjerao i to dvije grane dulje nego kaj bi trebale biti. |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
sretna ti nova od mene
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Osim onih "svekrvinih jezika" ispod zavjese, sve drugo mi je nepoznato.Ali se uvijek zadivim kako i zeleno može biti raznoliko i lijepo.Posebno me zanima ono na drugoj slici (ova stranica) na crvenom stoljnjaku. Izgleda vrlo zanimljivo!
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
tvoje biljke su fenomenalne kako lijepe i njegovane ali mi je posebnu pažnju privukla ova biljka neznam što je to i o kakvoj se biljci radi.
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |