Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali gradski vrt - 2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali gradski vrt - 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 78>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2011 u 22:17
Mari već sam ti ja jednom napisala da mi je Čupi sličan mom Mikici.

Maslačak još samo koji tjedan pa će se i zbilja imati što vidjeti kod mene.

Gute iskreno jedva čekam kad će opet biti sve zeleno i šareno,ali bit će i to uskoro.

.... i da danas sam konačno napravila neku mini inventuru i moram primjetiti da sam vrlo zadovoljna, za sad je preživjelo sve......baš se veselim proljeću....

Jedna stara jako stara Severinina.....

Svaki moj dan ti obojiš osmijehom
zbog toga znam da u drvo pokucam
kad pričam o tom ja govorim glasnije
i priznajem, volim kad nam zavide

Sve što imam, to si ti
ja zbog tebe postojim
ti si nježan poput šapata
i ulaziš na prstima u svaki moj san

Reči češ da ponekad pretjerujem
kad govorim da nebi znala bez tebe
kad pričam o tom ja govorim glasnije
i priznajem, volim kad nam zavide

Sve što imam, to si ti
ja zbog tebe postojim
želim da znaš
zbog tebe ja postojim
sve što imam, to si ti

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2011 u 00:41
Sad je bijeljina , jednog dana ce sve biti opet zeleno i sareno !
I jedno i drugo je prekrasno !
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2011 u 00:09
kod tebe je krasna zimska idila...  ima stvarno svega kod tebe za vidjeti..Wink 
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2011 u 22:55
lijepo božićno drvce
a tvoj Mikica sliči jako mojem Čupiju
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2011 u 22:08
Moj Mikica je Veliki dečko.......trebaš ga vidjeti
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 14:24

Prekrasan vam je bor, ali ja sam zastala ne jednoj činjenici - kaj Mikica ima 8 kg!!?? Olalalala, kakav je to veliki dečko - moj Fifi ima 7 kg!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2011 u 21:56
Vilmač hvala!!! Neku večer sam mislila na tebe i da li kojim slučajem gledaš HRT-2. program.

Nataly, bez problema prezimljava i to u tegli već evo treću zimu.

Sunčeko hvala na lijepim željama koje uzvračam. Micek se zahvaljuje Wink.

Bergenijo draga hvala na svemu, ali meni ti dosta te bijele romantike.

Iako moram priznati da je bolje da je snijeg preko biljaka jer onda dok se otopio skoro me trefilo za srce. Biljke je onaj prvi teški mokri snijeg naprosto spljoštio. Mogle bi sve komotno u herbarij, bez da ih prešam u nekim teškim knjigama. Dadek je samo onak bojažljivo me pitao "to se bude sve oporavilo?". Valjda se bude i ja se toplo nadam.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2011 u 17:21
Lijepo uređena kuća, u blagdanskom ozračju..............ali ništa manje romantično nije ni u dvorištuClap
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2011 u 16:53
Tija, svako dobro u novoj godini!

Lijepi ukrasi za bor, pusa miceku!

smile154
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2011 u 16:28
Zar ružmarin može tako prezimti, ne smetaju mu niske temperature?
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2011 u 16:24
krasan borić!TongueClapClap
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2011 u 16:03
Nataly ovakoc, tu su ti mini ruže, engleska ruža, ružmarin, maslina, božuri i šimšir.
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2011 u 20:14
Meni se najviše sviđa slika ukrašene jelkice, djeluje mi "čarobno".

Koje su ti biljke posađene u ovim vazama vani?

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2011 u 19:40

Gioiaa najljepša ti hvala na lijepim željama za novu godinu!

Uređenje bora je zajednički posao Dadeka i mene (Mija je izdržala do pola a onda je otišla baki i dedi), po nekoj slobodnoj procjeni jer još brojili nismo na boru je 500 kugli i raznoraznih ukrasa. Kad krenemo kititi dragi veli "pa nećemo valjda sve staviti?", pa ko je još vidio da postoji višak ukrasa za bor?

Gogiću na boriću je toliko anđela-čuvara koliko ih i imam u stvarnom životu....Fotka za skupocjenu "Kitekat" bombonjeru. Uživo je još bolji a inače ima 8 kila. Maza je velika ali ne voli se čuvati.

Bako i Antonija mi kupujemo svake godine mali bor , ali onda ipak ispadne da ima 2 i više metara, pa ga režemo.

Anastazijo hvala i tebi također sve najbolje.

Kumo budi sretna da ti se nije uvukao u krevet, jer da ti se bacio na noge pitanje da li bi mogla stajati kraj sudopera Wink. I zbilja bio je jedini koji je jedva čekao da odete da bi mogao na bračni krevet da se ispruži.Smile
Moji Amarilisi su odavno izašli iz "frižidera", ja sam imala privatne instrukcije (zato tava za palačinke ide preko graniceWink)

Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 21:16
Moram dati malu ispravku da se Mikica ne naljuti Big%20smile, ON je prelepi macak koji je jedva cekao da mu odu uzurpatori. U toku noci je prisao krevetu koji su mi Tija i Dadek ustupili, sapom me dotakao i probudio a onda je besno frknuo i izasao iz sobe. Sutradan je revoltirano proveo citavo pre podne na polici za knjige kod male Mije. Mislim da se niko toliko nije radovao nasem odlasku LOL.
Bor vam je prelep a za bastu i taj sto me vezu lepa secanja, pa mi je toplo u njoj i po ovom snegu.
Dobro si me podsetila da izvadim amarilise iz frizidera i posadim ih a  taj umalo da se vrati odakle je i krenuo, zato sada mora dobro da se pokaze Wink.
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 21:00
Želim ti sve najbolje u Novoj godini !

smile154
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 19:53
lijep ti je bor, vrt pod snijegom odiše mirom i nekako mi je uspavan! amarilisi će cvijetati na proljeće vani, ako neće sada! ljubimica mica-maca je slatka!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 19:31
Da počnem od Mikice... pa to je prava glumica.Koja poza!
Vrt je dražestan i pod snijegom.Vidim da ga imaš sad premalo...WinkLOL
A bor je prekrasan. Sam bor oblikom i širinom a onda i ukrasi!ClapClapClapClap
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 15:02

Evo i na forumu ti želim sretnu novu!

Pa tvoj vrt i kuća pričaju pravu zimsku bajku. Jelka, ukrasi, mačak, jaglac, amarilis.... milina!

Studiram te tvoje fotke i ne znam koju bih nazvao najboljom. Vrt izgleda kao da je naslikan, ukrasi kao da poziraju za božićnu čestitku....
Pošto volim anđele, mislio sam reć da je anđeo najljepši.... no ipak ću reći da mi je najljepša fotka onog živog anđela, tvog bundastog mačka. Prava fotografija za bombonjere ili tako nešto. Htio sam reć da je savršena za mačju hranu, ali ne, ne, ne... to bi morala biti fotografija na nekoj finoj, skupocjenoj bombonjeri....
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 14:55
Borić i ukrasi na njemu su ti jako lijepi,ali Mikica je najjjjTongue
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.