Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 169170171172173 245> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anaida draga , kod tebe mora biti jako jako lijepo , pogotovo u ljeti ! Uzivala sam setajuci !
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Prošetala sam djelićem Međimurja, tvojim vrtom i nakratko sam bila gost u tvom domu. Gdje god virneš: samo ljepota.
Neka ti ova godina donese obilje sreće!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Moje drage prijateljice, hvala vam na svemu lijepome što ste mi napisale!! Jako me veseli s vama djeliti moje cvjetne radosti! Pitate me kako se Fifi snalazi s cvijećem - sasvim ok. Nije mi uništio ni dirnuo ni jedan cvijet unutra, samo je jedna tegla malo letjela stepenicama dok ju je u trku zakačio repićem ali cvijet je ok izdržao pad. Vani je lani znalo biti malo kopanja, ali i to se primirilo.. Nadam se da se toga više neće sjetiti, barem ne uvelike ovog proljeća i ljeta.. A benjamina nisam selila, njemu je to stalno mjesto.. Ali on je baš nasuprot uaznih vrata, sigurno mu to pomalo smeta - hladan zrak izvana, ma koliko se mi trudili brzo zatvarati i paziti na to..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Stvarno gdje pogledaš ljepota i živost.
![]() Želim ti još uspješniju i najbolju godinu do sada. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Vidim da na ovoj slici biljka s lijeve strane ima puno pelcerčića ,može li jedan za mene kad dođe proljeće
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Jako me razveselio pogled na tvoje cvijeće, toliko ljubavi, ljubav isijava čak i iz zidova!!! Prekrasne boje za interijer koji se krasno slaže s biljkama!!!! Pozdrav i pusa do subote!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo slikica današnjeg dana - još sve spava u vrtu, iako je nekoliko gotovo proljetnih dana iza nas!
Kamenjar ovako odoka dobro izgleda, ali ima svojih žrtava koje ću morati u proljeće zamijeniti novim biljkicama..
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Koja bi to bila slika bez Fifića,pa to je njegovo lijepo carstvo,samo on zna svoje puteve
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepo si opisala svoj vrt i novosti koje očekuješ u dolazećoj cvjetnoj sezoni. Bit će lijepo pratiti bujanje prirode u starim i novim pa i obnovljenim otocima i poluotocima kod tebe. Fifi je dobro označio svoje staze, a i pozirao je na vrhu jedne, kad god navratim u tvoj vrt, prisjetim se onih slika gdje Fifi "luduje" utrtim snježnm stazama tvoga i njegovog vrta. |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
tvoj uspavani vrt je isto lijep a fifić je uljepšao sliku!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Lijepo ko i uvijek. Ako budeš imala u proljeće, možda viška pelcerčić od begonije hideroctilyfolie i begonie carrolina, predbilježujem se unaprijed
|
|
![]() |
|
Svima najljepša hvala na posjeti i lijepim riječima!!
Anči - za tebe predbilježen pelcerić koji si poželjela, kao i za tebe G.Travice!! Kad zatopli poslat ću vam, negdje početkom ožujka!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bome me slika kamenjara skoro prevarila, već sam mislila da je ponovljena od lani!
Odlično si ga složila jer evo i sad je pun biljkica i ne bi se reklo da je u njemu zima.
Ostatak vrta je lijep ali ipak neke biljke otkrivaju koje je godišnje doba....Zato se lijepo vidi kako ste ga dobro osmislili....uredan, planiran....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kamenjar dobro izgleda, imaš lijepe biljke kokje su stalno zelene
![]() je li ono na najvišem dijelu gazanija ili me oko vara |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Morat ćeš dati svojim otocima imena, tako da lakše pratimo što se u svakom događa
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Iako u zimskom izdanju vrt sasvi9m pristojno izgleda. Jedva čekam da počnu cvasti prve biljčice
![]() ![]() Fifić je presladak, pa tko bi mu išta zamjerio. |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Vrt ti je lijep i uredan i usred zime
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 169170171172173 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |