Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 245> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U mojem vrtu - plaho strujanje nježnog proljetnog daška.. Znam da će ga ubzro otpuhnuti hladni zimski vjetar koji stiže ali uživala sam u oazi proljeća usred zime ovih dana..
Zelenilo četinjača okruženo sivim vunastim čistacem
![]() Bogata lovor višnja
![]() Bambus uvelike odolijeva zimi.. Iako ima i stradalih grana.
![]() Jučerašnje nas je predivno vrijeme izmamilo u šetnju.
Opet do naše Mure, koja nas je zlatno-tamna, žustra i brza dočekala..
![]() Mahnuli smo Mađarima, sa svoje zemlje. Jó napot, baratok!
U nebo se zagledali, kroz gole krošnje visokih jagnjedova
![]() I osvrnuh se na paperjaste oblačiće na lijepom nebu, smješkajući se suncu koje je tonulo na počinak, zahvaljujući mu na predivnom daru šetnje kroz prirodu i trenucima uživanja 16. siječnja.
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Još malo i tebe ćemo primiti u klub otočanki jer imaš najviše otoka
![]() Pozdrav draga Anaida, srce visi na zidu i podsjeća na tebe ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Tvoj zen otočić, svaki put mi izmami uzdah, tako jednostavan a fascinantan, tako miran a egzotičan, kao TI!!!! Hvala ti, što sam te imala priliku upoznati!!!! Ti znaš obogatiti živote !!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mari - nisu gazanije, one su mi smrzle.. Sve vas lijepo pozdravljam i hvala što ste mi bile tu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Draga Anaida,hvala na ovim divnim slikama,tvoj vrt ,eh kad bi postigla i da moj izgleda ovako uredno,tvoj je savrsen
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Vrt ti je lijep i uredan i usred zime
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Iako u zimskom izdanju vrt sasvi9m pristojno izgleda. Jedva čekam da počnu cvasti prve biljčice
![]() ![]() Fifić je presladak, pa tko bi mu išta zamjerio. |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Morat ćeš dati svojim otocima imena, tako da lakše pratimo što se u svakom događa
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kamenjar dobro izgleda, imaš lijepe biljke kokje su stalno zelene
![]() je li ono na najvišem dijelu gazanija ili me oko vara |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bome me slika kamenjara skoro prevarila, već sam mislila da je ponovljena od lani!
Odlično si ga složila jer evo i sad je pun biljkica i ne bi se reklo da je u njemu zima.
Ostatak vrta je lijep ali ipak neke biljke otkrivaju koje je godišnje doba....Zato se lijepo vidi kako ste ga dobro osmislili....uredan, planiran....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Svima najljepša hvala na posjeti i lijepim riječima!!
Anči - za tebe predbilježen pelcerić koji si poželjela, kao i za tebe G.Travice!! Kad zatopli poslat ću vam, negdje početkom ožujka!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Lijepo ko i uvijek. Ako budeš imala u proljeće, možda viška pelcerčić od begonije hideroctilyfolie i begonie carrolina, predbilježujem se unaprijed
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
tvoj uspavani vrt je isto lijep a fifić je uljepšao sliku!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepo si opisala svoj vrt i novosti koje očekuješ u dolazećoj cvjetnoj sezoni. Bit će lijepo pratiti bujanje prirode u starim i novim pa i obnovljenim otocima i poluotocima kod tebe. Fifi je dobro označio svoje staze, a i pozirao je na vrhu jedne, kad god navratim u tvoj vrt, prisjetim se onih slika gdje Fifi "luduje" utrtim snježnm stazama tvoga i njegovog vrta. |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Koja bi to bila slika bez Fifića,pa to je njegovo lijepo carstvo,samo on zna svoje puteve
![]() |
|
![]() |
|
Evo slikica današnjeg dana - još sve spava u vrtu, iako je nekoliko gotovo proljetnih dana iza nas!
Kamenjar ovako odoka dobro izgleda, ali ima svojih žrtava koje ću morati u proljeće zamijeniti novim biljkicama..
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |