Angell- moji početnički radovi. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Korisnik | |
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivni radovi
![]() |
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
Hvala vam svima. I na dobrodošlici.
![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
boce su mi favoriti,jako lijepe.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A meni je slika krasna, nježna
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
sve je za pet, radovi su predivni a naročito morske boce
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
i opet ja, ma kako su mi promakle prve tri stranice, pa sve je predivno i kutije i stolica, i da ne nabrajam, sve ti je predivno
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima od srca.
![]() ![]() Malo sam zanemarila crtanje na staklu,ovih dana počinjem raditi jednu veću i baš se radujem tome. OTOK i meni se makovi jako sviđaju,namjerno sam ostavila tamni okvir da dođu do izražaja. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ovi tvoji radovi mi se čine jako lipi-posebno ovi
makovi i morske boce ![]() samo...ja nikako ne uspijevam povećat ove slike (otvori mi se samo vrh slike) ...pa onda ćorim u ovako sitne ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Čim sam napisala da ne mogu povećat slike-odmah sam sad uspila...da sam znala, bila bi to napisala prije nego sam ih uopće počela gledat
![]() ![]() ![]() Je, lipi su ti radovi ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Lijepo je sve samo zaista šteta što je sitno,pojedinačni+o ih otvarati...nije baš spretno!
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Puno lijepih radova, za mene su favoriti slike na staklu
|
|
![]() |
|
kuštrava ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
jako lijepo :)
i meni su odlične slike na staklu |
|
![]() |
|
Hvala vam s
![]() evo još malo radova... ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us [IMG=http://img291.imageshack.us/img291/943/valentinovo2011006.th.jpg">[/IMG"> ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Lepo,lepo,jako lepo...posebno safari motivi
tacno se vidi tvoj napredak u radu... cekamo jooooos! |
|
![]() |
|
Sviđa mi se ona prva kutija s ružom...malo me podsjeća na
bombonjeru...idem vidit imam li šta tako slatko u kući ...ufff, nisam trebala gledat tu kutiju:( |
|
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
hej draga evo mene malo do tebe....da pohvalim tvoje boce,sve su jako lijepe...
slika s makovima je wow!!.......već i ptice na grani znaju da sam mak-fan tako da si me pogodila u žicu.... ne da mi se otvarati smileke pa si zamisli ovu poruku sa svim tim bedacima:)..... |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepi radovi
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |