Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali gradski vrt - 2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali gradski vrt - 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 78>
Korisnik
Poruka
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2011 u 08:02
Tomice tu pjesmu sam jučer pjevušila i htjela ju staviti ali iz nekog razloga sam odustala.......hvala što si ju ubacila
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2011 u 08:34
Tija,vidjela sam da si u vrtu pa svratih malo.
Bolje da nisam.
Ova pjesma mi je natjerala suze na oči....Kad dođeš u dob, pa još okolnosti, u kojima je realna mogućnost da se netko kraj tebe ne budi više, onda ti svaka asocijacija, pa tako i ova prelijepa pjesma, stisne grlo!
Ali ja se nadam da ću ipak još dugo "pjevati" tu pjesmu!
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 18:13

Bako sad da Vas razveselim........

Danas konačno lijep i sunčan dan i ja doma, pa sam konačno i našla vremena malo za svojih par kvadrata vrta. Počistila sam gredice od suhog lišća, porezala neke jesenske zaostatke, ma zapravo konačno sam malo uživala vani.......Helleborusi su krenuli, visibabe, lukovice se bude, ružice također, život u vrteku ponovo počinje.......proljeće je blizu.....

4,50 cm Wink

ovako je bilo prije nego sam kleknula ......

.......a sutra će biti fotke kako je bilo nakon što sam se digla......

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 18:20
Netko je danas bio jako vrijedan,po biljčicama se vidi da će uskoro proljećeClap
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 21:14
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

Bako sad da Vas razveselim........

Danas konačno lijep i sunčan dan i ja doma, pa sam konačno i našla vremena malo za svojih par kvadrata vrta. Počistila sam gredice od suhog lišća, porezala neke jesenske zaostatke, ma zapravo konačno sam malo uživala vani.......Helleborusi su krenuli, visibabe, lukovice se bude, ružice također, život u vrteku ponovo počinje.......proljeće je blizu.....

4,50 cm Wink

ovako je bilo prije nego sam kleknula ......

.......a sutra će biti fotke kako je bilo nakon što sam se digla......

Wink  Namigivanje ti je bilo da se sjetiš kaj trebaš slikati a za ove prelijepe slikice ti šaljem  pljusak smile79!!!!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 23:13
Naravno već je trabalo biti i vrijedan, a i malčice se bolje osjećam zbog tog....

.....Free malaca ima, ali bez uvrede ja ti ih poštom ne mislim slati Wink, toliko daleko baš i nismo.......

Još nešto ako imate slobodnu večer 28.01. i blizu ste Čakovca nudim dobru zabavu http://fotoklub-cakovec.hr/wp/ 
Na vrh
PeKa View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje PeKa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 23:51
Smile Vrlo lijepe fotke... izgleda da će skoro proljeće.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 14:42
Ma samo ih ti  stavi na ogradu, ja ih usput pokupim!!!!Tongue
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 21:13
Kao što obećah danas nove fotkice......

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 21:22

I ovo je moj novi Amarilis, jučer sam se vrtila oko njega ko mačka oko vruće kaše i nisam ga kupila, ali danas je dragi išao po fotke za izložbu i ....

ovo bi za daljnjih deset dana bilo sve što se fotki tiče od mene, fotograf me ostavlja, da me vi čuvate.....

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 21:29
Bravo i za tebe i za fotografa,čuvat ćemo te,bez brige budi,lijepo si uredila vrteka vidi se da si bila vrijedna.Lijep amarilis,Tongue
Moj kukurijek još nema cvjetne pupove,da li znaš zašto?Možda jer je tek ovu jesen posađen?Thumbs%20Down
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 22:11
Da jer Kukurjeci cvatu tek nakon druge godine, barem velika većina...

......svašta sam radila ovaj vikend samo da ne mislim na neke ružne stvari....
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2011 u 05:06
Volim te dušo - Srebrna krila

Palimo zadnju cigaretu
Ispijamo posljednje piče
Muzičari već spremaju stvari
Kroz mutne prozore zora sviće

Odlazim s onim u pet i deset
Spajat će nas samo pisma
Nemoj mi pisat što ima nova
Napiši samo nekoliko slova

Volim te dušo volim te dušo
To mi napiši
Bar samo jednom
U mjesec dana
Jer hoću da znam

Volim te dušo
Volim te dušo
Ma to mi napiši
Čitko napiši
Voli te
Voli
Jedina
Tvoja jedina

Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2011 u 05:29
Prošetala vrtom u rano jutro, lijepo, lijepo. Eto zašto volim kukurijeke, usred zime cvatu. Za nestrpljive savjet... strpljen spašen, ako se uzgajaju iz sjemena treba im 3 god. da pokažu prvi cvijet. Što je biljka starija ima više cvjetova. 
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2011 u 08:25

Strpit ću se do sljedeće zime,pa će i moji valjda biti lijepi kao tvojiTongue

Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2011 u 09:28
Pridruzujem se MKaktusu u čekanju, strpljenje mi nije baš jaka strana ali mi nema druge Smile.
Dadeku srećan put i da ti se što pre vrati, mi te čuvamo ali je on nezamenljiv Wink.
Šta si ono novo posadila ispod žute ruže?
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2011 u 10:37
Baka Bea već sam bila ljubomorna na sve one kojima cvatu, dobro jest da se još nisu otvorili ali hoće još malo a onda ću uživati u njima.

Kumo, hvala!

Ništa novog nije posađeno, bilo je to i kad si bila samo je sad malo veće, Kukurjek je to.

Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2011 u 11:22

Vidim da si ti svoj vrtek već potpuno očistila i pripremila za proljeće! Ali, molimo boga da dođe još snijega i bar nešto minusa da nam ova preuranjena toplina ne "sredi" biljčice. Kukurjeci su ti baš u dobrom stanju jedino me čudi da još nisu u cvatu - naime moji "divlji" (oni od Samobora) su počeli cvjetati već za Božić.

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2011 u 11:26
Cimi kod mene ti je problem što ti na dvorište pada sjena od jedne škole i jako je malo sunca bilo na dvorištu ovih dana, tako da je super što su i sad Kukurjeci u ovoj fazi. Zato kod mene cvatu još i u petom mjesecu. Šteta što si nisam pisala od kud sam ih sve donjela u dvorište, a postala sam savršen "lovac" na njih.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2011 u 11:34
Lijepo ti izgleda vrt nakon klečanja Big%20smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.