Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 78> |
Korisnik | |
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa kod tebe je već pravo proljeće,prelijepo ti je,ti si prava vrijednica.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
O Tija nisam ni vidjela nove slike.
Pa tvoj je vrt propupao i doziva proljeće!
![]() A kako si samo lijepo uredila, očistila...Svaka čast!
![]() Amarilis ....
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
A evo i mene - lijepo si uredila gredice, iako znamo da će ubrzo opet zahladiti ipak nam je vikend bio divan i prekrasan - pa ćemo lakše dočekati pravo proljeće.. I povratke voljenih!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Cimi, Samobor, Ivanščica, Ravna gora (Zagorje), Vinica, Kalnik, gornje Međimurje i naravno crveni Baka Bea.
Gogić, obožavam tvoje postove, ali to si već znao!
Sunčeko u OBI-u prošle godine na proljeće.
pusa i tebi
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Tija, lijepo si sredila vrtek iskoristivši ovo ludo vrijeme.
Amarilis je krasan, ma svaki je predivan bez obzira na boju.
Reci mi gdje si kupila hostu?
Pusa!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Pa kod tebe stiglo proljeće! Nemreš bilivit! Joj, joj.... nadam se da se biljčice nisu prevarile. Jer ako zima opet stegne svoje ledene zube, grdno će se prehladit tako ogoljele i pune vode. Bolje da su još malčice drijemale pod zemljom, zlu ne trebalo.
Kako god, vrt ti izgleda prekrasno i baš mi je drago da si počela sa sadnjom i čišćenjem, a još mi je draže što se i u tebe uvukao duh proljeća, onaj zbog kojeg nas krajem zime svrbe prsti željni zemlje, a u stomaku nam trepere neki leptirići čim se sjetimo zelene raskoši koja krasi to divno godišnje doba.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Tija, ja ti nemam problema sa porjeklom mojih kukurjeka. Jedni su Made in Samobor, a drugi (prekrasni crveni) Made in Baka Bea. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepo ti izgleda vrt nakon klečanja
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Cimi kod mene ti je problem što ti na dvorište pada sjena od jedne škole i jako je malo sunca bilo na dvorištu ovih dana, tako da je super što su i sad Kukurjeci u ovoj fazi. Zato kod mene cvatu još i u petom mjesecu. Šteta što si nisam pisala od kud sam ih sve donjela u dvorište, a postala sam savršen "lovac" na njih.
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Vidim da si ti svoj vrtek već potpuno očistila i pripremila za proljeće! Ali, molimo boga da dođe još snijega i bar nešto minusa da nam ova preuranjena toplina ne "sredi" biljčice. Kukurjeci su ti baš u dobrom stanju jedino me čudi da još nisu u cvatu - naime moji "divlji" (oni od Samobora) su počeli cvjetati već za Božić. |
|
![]() |
|
Baka Bea već sam bila ljubomorna na sve one kojima cvatu, dobro jest da se još nisu otvorili ali hoće još malo a onda ću uživati u njima.
Kumo, hvala!
Ništa novog nije posađeno, bilo je to i kad si bila samo je sad malo veće, Kukurjek je to.
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Pridruzujem se MKaktusu u čekanju, strpljenje mi nije baš jaka strana ali mi nema druge
![]() Dadeku srećan put i da ti se što pre vrati, mi te čuvamo ali je on nezamenljiv
![]() Šta si ono novo posadila ispod žute ruže?
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Strpit ću se do sljedeće zime,pa će i moji valjda biti lijepi kao tvoji |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Prošetala vrtom u rano jutro, lijepo, lijepo. Eto zašto volim kukurijeke, usred zime cvatu. Za nestrpljive savjet... strpljen spašen, ako se uzgajaju iz sjemena treba im 3 god. da pokažu prvi cvijet. Što je biljka starija ima više cvjetova.
|
|
![]() |
|
Volim te dušo - Srebrna krila
Palimo zadnju cigaretu
Ispijamo posljednje piče Muzičari već spremaju stvari Kroz mutne prozore zora sviće Odlazim s onim u pet i deset Volim te dušo volim te dušo Volim te dušo |
|
![]() |
|
Da jer Kukurjeci cvatu tek nakon druge godine, barem velika većina...
......svašta sam radila ovaj vikend samo da ne mislim na neke ružne stvari....
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bravo i za tebe i za fotografa,čuvat ćemo te,bez brige budi,lijepo si uredila vrteka vidi se da si bila vrijedna.Lijep amarilis,
![]() Moj kukurijek još nema cvjetne pupove,da li znaš zašto?Možda jer je tek ovu jesen posađen?
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() I ovo je moj novi Amarilis, jučer sam se vrtila oko njega ko mačka oko vruće kaše i nisam ga kupila, ali danas je dragi išao po fotke za izložbu i ....
![]() ![]() ovo bi za daljnjih deset dana bilo sve što se fotki tiče od mene, fotograf me ostavlja, da me vi čuvate.....
|
|
![]() |
|
Kao što obećah danas nove fotkice......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ma samo ih ti stavi na ogradu, ja ih usput pokupim!!!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |