Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 170171172173174 245> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Anaida,hvala na ovim divnim slikama,tvoj vrt ,eh kad bi postigla i da moj izgleda ovako uredno,tvoj je savrsen
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mari - nisu gazanije, one su mi smrzle.. Sve vas lijepo pozdravljam i hvala što ste mi bile tu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Tvoj zen otočić, svaki put mi izmami uzdah, tako jednostavan a fascinantan, tako miran a egzotičan, kao TI!!!! Hvala ti, što sam te imala priliku upoznati!!!! Ti znaš obogatiti živote !!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Još malo i tebe ćemo primiti u klub otočanki jer imaš najviše otoka
![]() Pozdrav draga Anaida, srce visi na zidu i podsjeća na tebe ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
U mojem vrtu - plaho strujanje nježnog proljetnog daška.. Znam da će ga ubzro otpuhnuti hladni zimski vjetar koji stiže ali uživala sam u oazi proljeća usred zime ovih dana..
Zelenilo četinjača okruženo sivim vunastim čistacem
![]() Bogata lovor višnja
![]() Bambus uvelike odolijeva zimi.. Iako ima i stradalih grana.
![]() Jučerašnje nas je predivno vrijeme izmamilo u šetnju.
Opet do naše Mure, koja nas je zlatno-tamna, žustra i brza dočekala..
![]() Mahnuli smo Mađarima, sa svoje zemlje. Jó napot, baratok!
U nebo se zagledali, kroz gole krošnje visokih jagnjedova
![]() I osvrnuh se na paperjaste oblačiće na lijepom nebu, smješkajući se suncu koje je tonulo na počinak, zahvaljujući mu na predivnom daru šetnje kroz prirodu i trenucima uživanja 16. siječnja.
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Danas puno mislim na tebe........prekrasne fotke
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Neka je tu dašak proljeća i svi smo bolje volje! Lavanda se super drži a ovaj otok mi je najljepši ( sa fifi)
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prava si pjesnička dušica
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
A što reći?
Slike prekrasne. A popratni opisi... e pa baš prava pjesnička duša!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sad neznam gdje mi je ljepše - u tvom vrtu ili Muri.
Lavanda ti se stvarno krasno drži. Zečje uši su kod mene nekoko jadne, nisu baš najbolje podnijele zimu. Fifi baš kao da je odlučio uloviti tu krticu. A što su to jagnjedovi? |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Otok dok Anaida ne odgovori,jagnjedovi su jablani,vrsta topole.
|
|
![]() |
|
Mile moje, Baka, Tija, Mira K, Mali Kaktus, Otok - hvala vam na šetnji uz mene i svakako na vašim lijepim riječima.. Ugodno vrijeme u svima nama budi pjesnike, tako i je i kod mene.
Otok, kako moja Međimurka Mali Kaktus veli, jagnjedi su jablanovi - mi ih oduvijek u Međimurju tako zovemo. Koliko ja znam, to je iz slovenskog prišlo k nam!
![]() " ... a iz jezera, v tišini sanjajočega, se vzdigajo samotni otoki, nizke, s slamo krite kolibe, gruče brez, vrb in visokih jagnjedi.." Ivan Cankar
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Najviše jablana ima u mome selu
u njima se tice gnijezde u njima se zapliću oblaci i zvijezde kroz njih jezde Evo, znam i ja pjesmu o jablanima, ali u mom "selu" ih nema |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Kako ti je samo lijep vrt i u ovo doba
![]() ![]() Ostale slikice su predivne i kao što su i ostali rekli, popraćene lijepim komentarima ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Vrt zimi - uopće se ne bi reklo. prekrasne slike kao rezultat šetnje, a pozer je najljepši |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tvoj kamenjar mi predivno izgleda,a i svi tvoji otoci u tvom vrtu,iako moram priznati da sam uživala u slikama kad su bili i sa snigom prekriveni.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Baš si mi dočarala tu lijepu šetnju u ovom neobičnom siječnju! Kao da sam bila s tobom!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 170171172173174 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |