Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 78> |
Korisnik | |
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tija, ja ti nemam problema sa porjeklom mojih kukurjeka. Jedni su Made in Samobor, a drugi (prekrasni crveni) Made in Baka Bea. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Pa kod tebe stiglo proljeće! Nemreš bilivit! Joj, joj.... nadam se da se biljčice nisu prevarile. Jer ako zima opet stegne svoje ledene zube, grdno će se prehladit tako ogoljele i pune vode. Bolje da su još malčice drijemale pod zemljom, zlu ne trebalo.
Kako god, vrt ti izgleda prekrasno i baš mi je drago da si počela sa sadnjom i čišćenjem, a još mi je draže što se i u tebe uvukao duh proljeća, onaj zbog kojeg nas krajem zime svrbe prsti željni zemlje, a u stomaku nam trepere neki leptirići čim se sjetimo zelene raskoši koja krasi to divno godišnje doba.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Tija, lijepo si sredila vrtek iskoristivši ovo ludo vrijeme.
Amarilis je krasan, ma svaki je predivan bez obzira na boju.
Reci mi gdje si kupila hostu?
Pusa!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Cimi, Samobor, Ivanščica, Ravna gora (Zagorje), Vinica, Kalnik, gornje Međimurje i naravno crveni Baka Bea.
Gogić, obožavam tvoje postove, ali to si već znao!
Sunčeko u OBI-u prošle godine na proljeće.
pusa i tebi
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
A evo i mene - lijepo si uredila gredice, iako znamo da će ubrzo opet zahladiti ipak nam je vikend bio divan i prekrasan - pa ćemo lakše dočekati pravo proljeće.. I povratke voljenih!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
O Tija nisam ni vidjela nove slike.
Pa tvoj je vrt propupao i doziva proljeće!
![]() A kako si samo lijepo uredila, očistila...Svaka čast!
![]() Amarilis ....
![]() |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Pa kod tebe je već pravo proljeće,prelijepo ti je,ti si prava vrijednica.
|
|
![]() |
|
PeKa ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Vrtić ko kolačić !
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Anaida draga hvala. Znam da zima nije gotova, pa prošle godine je zadnji snijeg pao u četvrtom mjesecu ali sad mi je lakše jer sam zemlju oslobodila od trulog još u jesen otpalog lišća.
Bako kad ste navikli na pjesmice pa ko onda očekuje fotke
![]() PeKa jel se mi znamo? "Vrtić ko kolačić" to je moj dragi izgovorio u subotu nakon mojeg čišćenja i sad tu istu rečenicu tu nalazim.Hvala na "kolačiću".
|
|
![]() |
|
Upravo s radija......Feminem, Navika
Znam da ne pretjerujem sto u nas vjerujem
mada dugi put do srece je nekad cijeli je zivot moj pokrenuo pogled tvoj reci gdje si bio do sad I moja ljubav zna nisam savrsena znam da nekad previse trazim ali sumnjam da druga te ikada tako voljela Moja nova navika to je da te jutrom ljubim jos uhvati me panika sto cu ako tebe izgubim U svakom pogledu bolje se osjecam vratio si svjetlo u dane a sreca dolazi znam i predosjecam tuga sa tobom ne stane |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
pozdravcic od mene
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
PeKa ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
![]() ![]() Možda je kolektivno nesvjesno? Ako se nastavi, ne bih volio da to nekom dosadi.
Te tri-četiri dimenzije za koje pričaju da postoje nešto baš nisu dovoljne.
Pekica, naprimjer, osjeća temperaturne razlike na način koji nije mjerljiv termometrima.
|
|
![]() |
|
Dosadi, zašto bi mi nešt takvo moglo dosaditi? Lijepa topla riječ, kompliment to nikad ne može dosaditi.
Znam ja za još par dimenzija, ali o tom potom.
Moram vas dvoje skužiti kad koji priča, dal gospodin M ili gospođa.... , tak isto ko još kod jednog para sa foruma točno se zna kad je koji što napisao. Jer Pekica je ko zapravo?
|
|
![]() |
|
Nona pozdrav u Trnjane!!!!
|
|
![]() |
|
![]() PeKa je suprug, a PeKica je supruga
![]() |
|
![]() |
|
Hvala na razumijevanju, to je stvarno bilo mišljeno kao kompliment. Samo što se takve stvari Pekici i meni često događaju, a neki ljudi baš ne vole.
Pa eto, što se tiče dimenzija... ljudi koji vole razgovarati s biljkama često su predimenzionirani za ovo društvo
![]() ![]() PeKa
|
|
![]() |
|
Ok, vidim da su se pojavili zanimljivi sugovornici u mojem vrteku.......dobro je to znati za ubuduće pa dok napunim baterije evo me. Trenutno me ovo "vrijeme" ubija pa tražim kvalitetnog punjača da me napuni energijom, bit će i to skoro s ljepšim vremenom.
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Mislila sam na onaj otocic ispod stablasice, cini mi se da si pocupala neki sedum a stavila nesto novo ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
E što je mozak, sve pamtiš......počupala sam sedum jer se sad preko zime raširio strašno, pa reko da ga maknem, međutim njega se neda iskorijeniti pa će opet biti tu. Zato i je Kukurjek došao do izražaja
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Tija, odlično si zrihtala gredice
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |