Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 251> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Free, ako se rododendroni orezuju , nemoj baciti grančice, .....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasne zimske slike iz tvog vrta, znam da ne voliš baš snijeg, ali ovo je predivno izgledalo!
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Ni je nisam ljubitelj snijega ali su slike divne! Mislim na tebe draga, ozdravila sam i hvatam ritam...
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() Sad je već izvjesno, bit će još "bijelih" slika, a ova je prelijepa!!!! ![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Eto i ja sam opet malo uživala u snježnim slikama
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Pozdrav. mile moje
![]() Evo, ustala iz gripinog kreveta ![]() ![]() ![]() Uglavno, jedva sam dočekala da mogu vidjeti bijeli svijet bez kihanja i suza u očima, a sa kašljucanjem čemo lako!!!! Najvažvije je da sam izbjegla temperaturu!!! Najvažnije- prva inventurica i iznenađenje-u teglici sa achimentesima, 5 niklih biljćica ![]() Milice, rododendroni se ne orezuju, nema potrebe, a i jako sporo rastu, tako da te boli srce uzet škare, čak i mene koja rezuckam i ono kaj malo predugo cvate!!!! Ali možda naletiš na neku krasnu biljčicu, negdje ![]() Ovo sa početka posta me je jako zaustavilo u sijanju, ali tek sada imam volje za još još jošš tako da, od ponedjeljka otvaram sezonu sijanja punom parom, osim ako.... ![]() Veliki zagrljaj ostavljam šetačima!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
E jesam ga Sarice, posadila sam ga u jednu dugu zimsku noć, u 4 sata ujutro, i to obučena u gaće i grudnjak, sada imam jednu ljepotu od grančice visine nekih 12 cm i četvero mališana od vrtićke dobi pa do 4 razreda osnovne!!!
E sada ću da vam ih sliknem!!!! |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Čekam slikice
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Slikaj, slikaj malo više od ahimenesa.. Dakle - napravi jedan, dva kruga po vrtu i fotkaj za nas!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Pretpostavljala sam da si bolesna, jer mi se učinilo da baš nisi previše aktivna. Poslušaj Anaidu i Malog kaktusa - slikaj da vidimo trenutnu situaciju...
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Evo, malo slikica, ovo su mladice nara ili šipka, naravno od dobre dušice!!! |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Ovo je moj achimentes pred nekih mjesec dana, još bebač, danas je već veliki i nije sam!!!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us A ovo sam isti ja, ali danas, i u društve mojih majih sekica!!!!! Jel da da smo krasno porasli, benston je samo za usporedbu veličine!!!!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us A ja sam Anaidina crosandra, jesam velikkkkaaaa!!!! EEEEE, i već dva tjedna sam otkrivena i dišem sama!!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Drage moje, molim pomoć, znam da netko zna i već je nekome to uradio, MOLIM OKRENITE MI SLIKICU!!!! Ovo hoću pokazati već jako dugo, moj dendrić- visine 1,55m , cvate svake godine dva puta, na prekrasnoj visokoj cvjetnoj stapki, u prekrasnoj ljubičastoj boji - samo za mene!!!! |
|
|
|
![]() |
|
Moje prve visibabe, samo za vas, današnja šetnja!! |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |