Angell- moji početnički radovi. |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Korisnik | |
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 16 Ožujak 2012 u 15:54 |
radovi su prekrasni svi odreda, ali konji su posebni ........
![]() ![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala ti Gogs,da posveta nije bila tako duga,stavila bih špagu i dolje da zaokruži dojam,ovako morala sam kako sam mogla,no frendica je i više nego zadovoljna. Malo me taj konj namučio, jer je boca okrugla pa mi se boja razlijevala,al na konačnici ok je i na kraju ispao.. Ne vidi se,ali otraga je broj 63..broj rođendana koji je djed slavio.
![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
Hvala mima,ubuduće ću tako. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
prekrasno, a ova velika slika s konjem mi je najnaj. .odlično.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Kako bi povećali ili smanjili sliku, prvo kliknite na edit (dolje lijevo) na postu. Zatim kad vam se otvori novi prozor kliknite na sliku, kad se pojave mali pravokutnici oko slike, uhvatite lijevom tipkom miša bilo koji pravokutnik na kutu i povucite miš prema unutra (cijelo vrijeme držite stisnutu lijevu tipku miša). Kad postignete veličinu slike koju želite otpustite lijevu tipku miša. Inače, radovi su odlični.
|
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
prekrasni radovi
![]() |
|
http://sandra-pahuljica.blog.hr/
|
|
![]() |
|
slike su mi veće neg što bi trebalo biti ili ne??isprika svima ako je tako,ne znam smanjiti,ili su mi premale:-(neki program imam ,sve mi je promijenjeno,prije mi je bio bolji....
|
|
|
|
![]() |
|
Još malo radova na staklu,nažalost ne mogu s eriješiti odbljeska.ali nešto se može vidjeti.
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us [IMG]smileys/smiley6.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley6.gif" align="middle" /> |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepi radovi
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
hej draga evo mene malo do tebe....da pohvalim tvoje boce,sve su jako lijepe...
slika s makovima je wow!!.......već i ptice na grani znaju da sam mak-fan tako da si me pogodila u žicu.... ne da mi se otvarati smileke pa si zamisli ovu poruku sa svim tim bedacima:)..... |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Sviđa mi se ona prva kutija s ružom...malo me podsjeća na
bombonjeru...idem vidit imam li šta tako slatko u kući ...ufff, nisam trebala gledat tu kutiju:( |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Lepo,lepo,jako lepo...posebno safari motivi
tacno se vidi tvoj napredak u radu... cekamo jooooos! |
|
![]() |
|
Hvala vam s
![]() evo još malo radova... ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us [IMG=http://img291.imageshack.us/img291/943/valentinovo2011006.th.jpg">[/IMG"> ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
kuštrava ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
jako lijepo :)
i meni su odlične slike na staklu |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Puno lijepih radova, za mene su favoriti slike na staklu
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Lijepo je sve samo zaista šteta što je sitno,pojedinačni+o ih otvarati...nije baš spretno!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Čim sam napisala da ne mogu povećat slike-odmah sam sad uspila...da sam znala, bila bi to napisala prije nego sam ih uopće počela gledat
![]() ![]() ![]() Je, lipi su ti radovi ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Ovi tvoji radovi mi se čine jako lipi-posebno ovi
makovi i morske boce ![]() samo...ja nikako ne uspijevam povećat ove slike (otvori mi se samo vrh slike) ...pa onda ćorim u ovako sitne ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |