Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 251> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala ti na odgovoru. Morat ću u potragu za tim prozorom. Pozdrav !
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
A da pričekas na mome prozoru!!!!
![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hej, hej, pa to se sprema pohod na moje biljiikce!! Neka, drage moje, dobrodošle ste mi uvijek
![]() Milice, crossandra je darak Smrčkice od prije dvije godine. Od tada ta biljkica kod mene na prozoru jako lijepo raste, napreduje i stalno cvate. Jako me veseli da je i kod Free tako lijepo napredovala!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
nisam bila kod tebe jaaaaaako dugo ali ti je sve za svaku pohvalu .....
bravo, baš si si dala truda koji je urdio plodom što se vidi iz priloženog...
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijep vam pozdrav svima i baš ste me obradovale slikama svojih lijepih stanovnika.....
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Znači, cure iz Rijeke i ja za tvoj rođendan 29.01. trebamo sakupiti svega i svačega što god stane na kamion , koji je već U Njivicama a k tebi stiže upravo na rođendan!!!!
Dakle, zadatak je pred nama!!!
Hajde obrati se ti našim curama na Riječkoj kavici da dostavu naprave kod mene jer ću ja u petak ići u Njivice.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Hvala svim ribicama koje su plivale mojim vrtićem, svakoj šaljem
![]() A posebno hvala Riječkim ribicama koje žele obogatiti moj vrtić biljkicama, njima šaljem ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Evo me free nakon dugo, dugo vremena. Samo sam sličice gledala jer sam u velikom zaostatku. Vidim da ti mnogo toga iz reznice raste. Vidim i nar! Ne znam što i kako radiš, ali za sve moj veliki naklon jer sam ja u tome neuspješna do te mjere da odustajem.
I još samo to: Dvorište ti je ovih praznika bilo prekrasno!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja se nažalost izuzimam iz punjenja konvoja!
Em sam još u pritvoru, em baš i ne znam što bih ti osim lovora mogla poslati.
Ali, kad grane proljeće, pa uslikam malo vrt, ako ti se štogod svidi, HP radi odlično!
![]() |
|
![]() |
|
Hoya, nikada nisam u životu odustala ili pokleknula, ni pred ničim, pa neću ni pred malom biljčicom, dapaće, kleknut ću kraj nje, pitat je kaj nije u redu, kaj da još napravim da ostane samnom, a mogu ti reći uspijeva, ne stopostotno, ali uspijeva toliko da sa više života idem dalje u život, koji nije tako cvjetan!!!!
Bako, želim da čim prije ozdraviš i izađeš u zeleni svijet!!!! |
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Krasnih cvijetnih primjeraka sam kod tebe vidjela
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Free... tako treba, glavu gore i nikada ne klonuti i posustati!
Svaka pohvala!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Ja spremila ovo a ti imaš i neznaš kako se zove Kakp svima nudim na kavici i šire tako će doći i do tebe iako nisi pitala
![]() To je :
Aglaonema modestum |
|
![]() |
|
Bit će mi drago imati je u svom zimskom vrtu jer ću svima moći reći da sam je dobila putem razmjene bilja sa forumskim curama a nisam je žicala!!!
Svaku biljku koju imam u vrtu nije mi žao podijeliti sa krasnim ljudima koje sam upoznala na Cif-u. Veće veselje od razmjene bilja može povečati samo povratna informacija da biljčica krasno napreduje u novom okruženju ![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
potpuno se slazem s tobom free i pozdravljam te
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Sretan rođendan draga Free!
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Bila sam kod tebe u gostima ! Nemoj biti tuzna ako nesto nije odmah onako kako si si zamislila ! Gledaj mene : ja nemogu u momentu nikuda ! Ovdje sam na tom sjeveru i jedva cekam da krenem na put , da mogu i ja poceti barem po malo kopati i saditi !
Sretan rodjendan jos jednom (cestitala sam ti i na topicu "Sve najbolje zelimo ...." ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |