Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali gradski vrt - 2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali gradski vrt - 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 78>
Korisnik
Poruka
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 23:36

Korijenko nije to ništ spektakularnog bilo, samo sam konačno počistila od trulog lišća, a ima se još puno toga raditi na pripremi za proljeće.....gle kod nas najavljuju snijeg, a i u subotu i nedjelju sam se svako malo podsjećala da je tek polovina prvog mjeseca i da je do proljeća još punoooo.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 21:50
Tija,znas da sam od skora tu ali moram ti priznati da sam
citava 3h danas provela setajuci tvojim carstvom i bas sam uzivala.
Sve je lepo ali moram ti priznati da me je bas odusevila ona staza sa uvalama za drvo i ostalo.....jako posebno!smile141
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 23:05
Tija -  i ja sam počistila gredice od starog lišća i bila sretna jer sam sve malo dovela u red , a onda sam kod Cimi pročitala da to nije dobro i da bi se sve moglo posmrzavati  Confused Cry !
Nadam se da nam se to neće dogoditi !
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 23:44
i ja tek sad vidim nove slikeClap lijepo si sredila dvorište
amarilis je zbilja prekrasanThumbs%20Up
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 00:28
Tija , pa kod tebe je vec proljece !   smile55
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 07:58
Olja draga zar 3 sata za moj vrt??? Šalim se naravno, al uživo ga "središ" pogledom za tri minute, jer zbilja je mali. Hvala ti na posjeti i hvala na lijepim riječima.

Anastazija što bude bude, ako sam pogriješila meni će biti žao, ali "nedao Bog većeg zla" (ima jako dobar film s tim nazivom).

Mari i Gute kod mene proljeće bilo i prošlo, slušam na radiu snjega ima po Hrvatskoj ide zima.

Ja nemam snage da te ne volim, Hari Mata Hari

Na pragu tvoga srca
zarobljen sam
k'o dijete usred mraka
izgubljen i sam
mi, dvije sjene daleke
a nikad spojene
tvoje lazi
jos mi srce skamene

Jos si ljepsa od svake ljepote
krades mi sve
u dusu ja te poznam
a ne znam te
k'o sreca kroz prste
tako brzo kliznes i nestanes
sav moj svijet
i sada ostajes
Ja nemam snage da te ne volim
cijela ce mladost dok zaboravim
ja nemam snage da te ne volim
da sebi tebe oprostim

http://www.youtube.com/watch?v=qjTtj47_WNk

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 10:16
Tija, proljeće ili pada?
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 11:15
Bako niti proljeća niti snijega....puše vjetar i miriše na snijeg, ali meteorolozi vele da ga kod nas neće biti.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 11:48
Ma sad sam vidjela sliku na TV, vas je zaobišlo, pada (nešto) po Slavoniji i niže do mora.Big%20smile
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 12:57
može me slobodno zaobići jer mi ga se ne čisti
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 19:33
Konačno je i meni uspijelo, moj Amarilis je procvao! Od tri koliko ih imam jedan sam uspijela "odgojiti". Ima nade za mene, sad još samo da dotjeram do cvijeta Cliviju i Orhideje i nitko sretniji od mene.

Pošto vidim svi pomalo prizivamo proljeće, jedna proljetna pjesmica

Luka Nižetić, Proljeće

Otkako sam tebe upoznao ja
nisam više isti, to već svako zna
a i sam se pitam, što to sa mnom bi
kakvom si me čarolijom začarala ti

Proljeće je, a u meni nemir
od sreće bi zagrlio svemir
proljeće je i miriše trava
srce kaže ti si ona prava
za mene, za mene

Večere, parfemi, nakit pa i veš
poklona milion, ne računam keš
a ti hočes samo da mi budeš žena
da kraj tebe, dušo, hodam kao sjena

.....uživajte

Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 19:59
Tija,
amarilis ti je divan,kakva boja i tekstura, ma za desetku....
vidi se da si majstorica.Sad mi pade na pamet....jel ti maca ne dira cvece?
Videla sam da ga pustas u kucu,uzgred i moj macak je tako siv i redovno
dira cvece!
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 20:54
Prekrasan cvijet,a i pjesmica za 5 ,hvala ti jer takve stvari mi razgaljuju  dušusmile78
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 21:29
Olja daleko sam ti ja od majstorice, ali učim od majstora. Moj Miki ti je kućna maca.Živimo u centaru grada i teško bi bilo da je drugačije, htjeli smo ljubimca a da ljubimac i živi s nama u kući. Dira on cvijeće, najzanimljivija mu je Dracena i Nolina (slonova noga) ali samo dok želi da ga se zamijeti inače nemamo problema.

Sarajko i meni, a ovu pjesmicu moj dragi pjevuši cijeli dan pa me "zarazio" njome iako je danas tmuran i siv dan, ali bit će bolje.
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 21:44
Bravo, samo mi jedno nije jasno. Čakovec je, bumo rekli, prek brega, pa kak je kod tebe već tak sve nabubrilo?
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 23:36
Tija draga,
ipak ces morati da se slozis da si puno toga naucila od velikih majstora jer onako lepi vrt koji si od nule napravila majstorsko je delo!
A za Mikija samo sam pitala jer je i moja maca stalno u kuci pa ne znam dali iz dosade ili joj nesto nedostaje koristi svaku priliku da gricka cvece!          Borimo se ali sta cu kad nemogu da razdvojim te dve velike ljubavi!
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 09:35
Gt, "nabubreno" je ono što kod drugih već odavno cvate a to su Kukurjeci, ostatak je još "mrtav", tak da kod mene "prek brega" još uvijek nije proljeće.

Olja ja sam ti "samouki vrtlar" koji je uz pomoć BBC-ovih emisija o vrtlarstvu, knjiga, časopisa i naravno moje drage Baka Bee stekla neka osnovna saznanja o uređenju vrtova. Trudim se da svoj vrt uredim baš onako kako želim, a sad ako se i drugima sviđa što radim moje zadovoljstvo postignutim je veliko.
Macama sad nedostaje trava pa grickaju sve što ih na to podsjeća, pa ja pokušavam svaki dan barem na 15 minuta izvesti frajera da se napase trave, mada je to sad nemoguća misija, jer svježe trave nema.
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 09:42
bravo Tija za amarilis, moji jos spavaju zimski sansmile43< id="gwProxy" ="">< ="if(of(jsCall)==''){jsCall();}else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" ="">
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 09:55
Tija ovaj ti je savrsen(amarilis)
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 10:20
Postaješ dobar odgajatelj uz dobre učiteljeTongue
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.