Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali gradski vrt - 2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali gradski vrt - 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 78>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2011 u 21:53
stvarno zelim da je od moje lukovice taj cvet Wink.
Veceras sam shvatila da sam upravo juce napunila tri godine od kako sam na CIF-u i povodom toga, zelim da bas u ovom vrtu ostavim  komentar, uz izvinjenje njegovim vlasnicima,mojim dragim prijateljima, sto to cinim na njihovom tlu.
Pre svega, zahvaljujuci forumu, ja sam bila njihov gost a otkricu vam i jednu malu tajnu . I sami znate da je posle svih desavanja koja su zadesila nase dve drzave bilo razlicitih misljenja i komentara kada sam rekla da krecem put Cakoveca, kod ljudi koje znam samo sa foruma, sto znaci, nikad videla, nikad cula do tada. Ako je to bilo hrabro ili ludo od mene, mislim da je isto toliko bilo hrabro od njih primiti u kucu apsolutne strance. Na pitanje zasto bas tamo, kada sam planirala prvo put i Rijeku, odgovor je, zato sto je na Tiju bilo toliko povike i kritike da sam pozelela da upoznam bas tu osobu i vidim kakva je.
Ljudi se mogu pretvarati ali se ipak negde odaju, onog trena kada sam videla osmeh na zeleznickoj stanici, znala sam da sam dosla kod prijatelja. Necu o detaljima, samo cu vam reci da su ti ljudi uradili nesto sto nikada necu zaboraviti i da sam shvatila da su granice izmisljene i politika bespotrebna kada je neko covek.
Duboko sam uverena da ce nase prijateljstvo opstati jos dugo, sa nestrpljenjem moja porodica i ja  ocekujemo to prolece kada cu pokusati da im uzvratim, barem delic onog gostoprimstva i paznje kojom su me obasipali.
Jos jednom, izvinjenje i njima i svima koji dolaze (javno i tajno Wink) u mali gradski vrt. Htela sam samo da kazem, da ovde ima nesto lepse i vrednije od samog cveca, od svega...
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2011 u 21:48
krasan cijet a i maca Mikica  predivna,pozdrav za obje mačkice
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2011 u 21:38
amarilisi su predivni a tek mikicin pogled obara s nogu kao i gazdaricasmile73smile93
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2011 u 21:16
mikici pusa kao itebi naravnosmile78
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2011 u 21:14
...malo smo se doma igrali........fotoaparatom naravno....

i moj Mikica uhvaćen u trenu buđenja.....

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 12:40
Nonice, Gioiaa hvala.

Mali kaktuse uspijela sam s jednim a ostala dva ništa. Tako da sam na ovom ispitu prošla sa +2. Nekad je moja baka imala puno Amarilisa pa ih je deda "sredio" kad je ona umrla i izgledalo je vrlo lako uzgojiti ga do cvijeta......ali sad dok ja to isto pokušavam ne ide. Drži ih tu, drži ih tamo, valjda dok jednom uđem u kolotečinu će sve biti puno lakše i uspijeh će biti 100 postotni, a do onda davim Vokia za savjete.

Gogić Hvala! Ti nikom ne dosađuješ, barem ne meni a nikad ni nećeš.

"Velika većina ljudi neprestano pokušava uniformirati svijet po svome kroju i svojoj mjeri, umjesto da se bar malčice ugledamo na Onu koja je bila ovdje milijarde godina prije nas i koja će nas nadživjeti za bar još toliko."  - i ja tako mislim

Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 10:41
Prekrasan portret amarilisa. Ponavljam se već, ali stvarno obožavam portrete biljaka koje načini tvoj dragi. 
Uvijek uhvati to čudo stvaranja Majčice Prirode (ono s kojim ja neprestano dosađujem ljudima oko sebe LOL).
Gledaj samo kakve šare, kakvi oblici, a sve tako skladno i uravnoteženo. Uvijek me zadivi koliko je maštovitija Majka Priroda, koliko je otvorenija i talentiranija za različitost od nas ljudi.
Velika većina ljudi neprestano pokušava uniformirati svijet po svome kroju i svojoj mjeri, umjesto da se bar malčice ugledamo na Onu koja je bila ovdje milijarde godina prije nas i koja će nas nadživjeti za bar još toliko.
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 10:20
Postaješ dobar odgajatelj uz dobre učiteljeTongue
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 09:55
Tija ovaj ti je savrsen(amarilis)
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 09:42
bravo Tija za amarilis, moji jos spavaju zimski sansmile43< id="gwProxy" ="">< ="if(of(jsCall)==''){jsCall();}else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" ="">
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 09:35
Gt, "nabubreno" je ono što kod drugih već odavno cvate a to su Kukurjeci, ostatak je još "mrtav", tak da kod mene "prek brega" još uvijek nije proljeće.

Olja ja sam ti "samouki vrtlar" koji je uz pomoć BBC-ovih emisija o vrtlarstvu, knjiga, časopisa i naravno moje drage Baka Bee stekla neka osnovna saznanja o uređenju vrtova. Trudim se da svoj vrt uredim baš onako kako želim, a sad ako se i drugima sviđa što radim moje zadovoljstvo postignutim je veliko.
Macama sad nedostaje trava pa grickaju sve što ih na to podsjeća, pa ja pokušavam svaki dan barem na 15 minuta izvesti frajera da se napase trave, mada je to sad nemoguća misija, jer svježe trave nema.
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 23:36
Tija draga,
ipak ces morati da se slozis da si puno toga naucila od velikih majstora jer onako lepi vrt koji si od nule napravila majstorsko je delo!
A za Mikija samo sam pitala jer je i moja maca stalno u kuci pa ne znam dali iz dosade ili joj nesto nedostaje koristi svaku priliku da gricka cvece!          Borimo se ali sta cu kad nemogu da razdvojim te dve velike ljubavi!
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 21:44
Bravo, samo mi jedno nije jasno. Čakovec je, bumo rekli, prek brega, pa kak je kod tebe već tak sve nabubrilo?
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 21:29
Olja daleko sam ti ja od majstorice, ali učim od majstora. Moj Miki ti je kućna maca.Živimo u centaru grada i teško bi bilo da je drugačije, htjeli smo ljubimca a da ljubimac i živi s nama u kući. Dira on cvijeće, najzanimljivija mu je Dracena i Nolina (slonova noga) ali samo dok želi da ga se zamijeti inače nemamo problema.

Sarajko i meni, a ovu pjesmicu moj dragi pjevuši cijeli dan pa me "zarazio" njome iako je danas tmuran i siv dan, ali bit će bolje.
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 20:54
Prekrasan cvijet,a i pjesmica za 5 ,hvala ti jer takve stvari mi razgaljuju  dušusmile78
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 19:59
Tija,
amarilis ti je divan,kakva boja i tekstura, ma za desetku....
vidi se da si majstorica.Sad mi pade na pamet....jel ti maca ne dira cvece?
Videla sam da ga pustas u kucu,uzgred i moj macak je tako siv i redovno
dira cvece!
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 19:33
Konačno je i meni uspijelo, moj Amarilis je procvao! Od tri koliko ih imam jedan sam uspijela "odgojiti". Ima nade za mene, sad još samo da dotjeram do cvijeta Cliviju i Orhideje i nitko sretniji od mene.

Pošto vidim svi pomalo prizivamo proljeće, jedna proljetna pjesmica

Luka Nižetić, Proljeće

Otkako sam tebe upoznao ja
nisam više isti, to već svako zna
a i sam se pitam, što to sa mnom bi
kakvom si me čarolijom začarala ti

Proljeće je, a u meni nemir
od sreće bi zagrlio svemir
proljeće je i miriše trava
srce kaže ti si ona prava
za mene, za mene

Večere, parfemi, nakit pa i veš
poklona milion, ne računam keš
a ti hočes samo da mi budeš žena
da kraj tebe, dušo, hodam kao sjena

.....uživajte

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 12:57
može me slobodno zaobići jer mi ga se ne čisti
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 11:48
Ma sad sam vidjela sliku na TV, vas je zaobišlo, pada (nešto) po Slavoniji i niže do mora.Big%20smile
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 11:15
Bako niti proljeća niti snijega....puše vjetar i miriše na snijeg, ali meteorolozi vele da ga kod nas neće biti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.