Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 245> |
Korisnik | |
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Draga Anaida, već dugo nisam bila na tvojim "otocima". A znaš i sama koliko volim otoke!
Kod tebe mi je tako lijepo. Slike tvog dvorišta, rijeka koje te okružuju, slatki Fifić, pa malo poezije,... Baš volim doć kod tebe! |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
uvijek je lijepo doći kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Osim vaših lijepih misli darovale ste mi i pjesmu... Kako tada ne bih bila sretna!? Meni je druženje i boravak na ovom forumu uvelike obogatio dušu. I to je svakako najvažniji njegov doprinos - jer dušu nam uvijek valja bogatiti, iz dana u dan! Svima hvala!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Misty , svaka čast !
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Između velikih rijeka život teče,
ponekad tugu nosi,
ponekad mrvice sreće..
A kad su dani samo pusti
s tobom je Fifić i tvoje cvijeće!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijepi kraj si izabala za živjeti..
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš su krasne slike. Meni je uvijek nekako ljepše uz neku vodu, ako nije more onda rijeka, jezero.... Krasna priroda te okružuje
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Zbilja imaš kuda šetati. Prekrasno!
A visibabe koje proviruju...
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Međimurje malo,kak si lepo ravno, med dvema vodami jesi obkoljeno.Od mađarske strani tiho teče Mura,
ki s Dobrave ide,do nje jedna vura.
Od horvacke strani bistra leti Drava,
na koje prav bregu najde se Dobrava.......
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Od srca vam hvala , drage moje, što dolazite k meni i u zimskim hladnim danima kad moj vrt sanjari i čeka proljeće, a moja mala obitelj slobodne trenutke provodi u šetnjama Međimurjem.. Neki dan smo bili malo i u dućanima pa sam se ponovila nekim lukovicama - ljubičastih gladiola i narančastim mixom dalije-gladiole-i još nešto, ne mogu se sjetiti što.. isto tako u kolica su mi uskočile i biljkice u tegli koje ću vam sliknuti ovih dana pa ću slikice staviti tu..
Danas vas upoznajem u samo nekoliko slika s našom Dravom. Ja živim baš između dvije rijeke. Mura mi je negdje do 1km zračne linije, a Drava oko 2km zračne linije.. Muru već iz naših zimskih šetnji poznajete, a ovo je Drava.
![]() Srećom, Drava našem kraju već dugo, dugo godina nije priprijetila poplavom.. Rijeka Mura je ljeti prije tri godine bila jako blizu tome da probije nasip i ugrozi moje mjesto. Uz velike, velike napore svih mještana koji su pojačavali nasip nekoliko dana i noći isti je obranjen a kasnije i obnovljen i pojačan. Drava mirno teče..
![]() I naznake proljeća u dravskoj šumi.. Proviruju zatvorene glavice visibaba.
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Bravo za Fifi i šetnje Murom.
![]() Mislim da trebam psa pod hitno ![]() Predivne slike ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Nadoknadjujem zaostatke. Uvijek lijepo cvijeće, prekrasne slike Mure
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
pjesnička duša
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
U mojem vrtu puno je mjesta za osjećaje. Moj je cvjetni vrt također vrt misli i snova.. Misli rastu slobodno poput cvijeća, a snovi su, kao i cvijeće, predivni...
Prekrasna misao
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivne slike
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Pozdrav Fifiju i hvala tebi i njemu na prekrasnim slikicama. Samo vi šećite i dalje !
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Krasne slikice Mure, te krasne mirne rijeke koja zna biti i jako hirovita!!!
A šetnja s Fifijem, uživaš ti, uživa on, uživamo mi u tvojim slikicama!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |