Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 245> |
Korisnik | |
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Radovi u toku, alat spreman, baš lijepo.
A koja ti je to biljčica izvirila? |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Nekako mi delujes tajanstveno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Najljepše je provesti vikend vani, na otvorenom, napokon osunčan u vlastitom vrtu
![]() pa kad još naiđeš na biljkicu koju nisi ni znao da imaš
![]() ![]() Volim otkrivati početke proljeća u vrtu! Uopće su mi u životu počeci dragi. Otvoreni su svemu, još tajanstveno neotkriveni, s bezbroj mogućnosti i uz vjeru da će se baš ovaj put sve dobro posložiti i da će sve biti sretno. Da, baš su mi novi počeci dragi! Zato se i proljeću veselim!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
dok šetam prirodom,pročitam pjesmu,pogledam pupoljke i cvjetiće po kući i nauživam se ,baš ti hvala na divnim slikama
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
fino,fino---) |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
vanka ti spava vrt ali ti zato u kući sve buja!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
U kući ili u vrtu, kod tebe se uvijek osjeti ista toplina!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eto opet kod tebe noviteti.
Krasno si ih posložila!
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ha, ha, expresno si udovoljila mojoj želji, baš si me razveselila, lijepe su ti nove biljke
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kod tebe je u kući veselo cvjetno društvo
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasni noviteti, baš su uljepšali ionako lijepu i veliku kolekciju kućnog bilja
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Malo noviteta.. Za moju znatiželjku Otok i za sve vas drage posjetitelje mojeg usnulog vrta! Dašak radosti u ovim još uvijek hladnim danima donose mi biljkice koje uvijek nađu načina doći doma sa mnom iz raznoraznih trgovina. Pritom naglašavam da UOPĆE ne posjećujem vrtne centre, cvjećarnice ni poljoapoteke.. Što bi tek bilo da i u njih ulazim
![]() Amarilis - na prozoru, u iščekivanju crvenkapica
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Ja bi slike onog novog što si kupila, znatiželjna sam
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kad nema cvijeća ima predivne prirode i to je to - uživam doći ovdje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opet sam malo prošetala, krenula dosta stranica unazad i uživala!
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Čini mi se da si dosta u prednosti što se tiče klime. Ja osim snijega ništa ne vidim, ni visibabe, ni kukurjeke....
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prve visibabe su prekrasne
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() prvi proljetni cvijet visibabe me uvijek razvesele, nema im premca u navještanju proljeća ![]() ...kad sam ječer putovala prema Ivanić-gradu kroz naša Moslavačka sela vidjela sam da i vrba (cice-mace) ponegdje već procvala, znači zima je dobila po petama ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |